Katalog

Populære filter
70 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Herlig atletisk med Mons Royale hos Zalando

Enten du bare ønsker å legge et atletisk element til antrekket ditt, eller om du vil oppdatere hele sportsgarderoben din, så kan du finne det du trenger i utvalget av Mons Royale hos Zalando. Hva med en joggebukse designet for både snowboarding, vandring i naturen og alpinaktiviteter? Her får du overmateriale i polyester, ull og elastan for varme og komfort, og innfelling av polyester. Den elastiske linningen kan enkelt justeres for maks komfort og god passform. Det pustende og hurtigtørkende materialet er perfekt for aktivitet i snø og andre våte forhold.

En overdel laget med ull, nylon og elastan i behagelig jerseystoff er også perfekt for snowboarding, turer i skog og mark og alpinski. Med denne overdelen holder du deg komfortabel, og det hurtigtørkende materialet lar deg holde deg tørr og mens du holder koken på topp. Tommelhull og halvhøy krage med glidelås er ekstra praktiske elementer.

Tøy til både dame og herre med Mons Royale

Blant utvalget av Mons Royale som du finner her hos Zalando finner du klær til både han og henne, som kan holde dere varme og komfortable gjennom en rekke forskjellige aktiviteter og idrettsgrener. Hva med en Mons Royale hettegenser til herre, med lange ermer og tommelhull for ekstra komfort? Denne genseren er laget i 100% ull, er hurtigtørkende og holder deg god og varm gjennom en rekke forskjellige aktiviteter. Akkurat denne overdelen er designet for lange dager i snowboardbakken eller med alpinski på beina, og du kan selvfølgelig nyte den på lange skogsturer også.

Eller hva med en sykkelshorts laget i ull, nylon og elastan? Her får du et deilig stoff som kan se deg gjennom mil etter mil på sykkelryggen. Også denne shortsen er hurtigtørkende – og hva er vel bedre enn det når det kommer til sportsklær? Mons Royale sikrer deg komfort gjennom all slags idrett.

Alle sesonger og alle formål med Mons Royale

Mons Royale har ikke bare klær til alpinbakker og vinteraktiviteter – her kan du få sportstøy som passer til enhver sesong. Du kan for eksempel gå for en t-skjorte i jerseymateriale av ull, nylon og elastan. Den løse passformen er alltid behagelig.

Mons Royale tilbyr deg også herlig undertøy, laget med ull, slik at du kan holde varmen og være komfortabel, samtidig som fukt og svette holdes i sjakk. Her blant utvalget av Mons Royale som du finner hos Zalando får du altså klær til enhver sesong og aktivitet, stort sett laget med ull for best mulig kvalitet og komfort.