Katalog fra Moheda Toffeln

Filter (1)

1 produkter

Den vel etablerte sko produsenten Moheda Toffeln fra Sverige produserer tøffe tresko i en klasse for seg selv. Hele eventyret startet med at Johan Magnus Johannesson ble skomaker i Småland rundt år 1860. Hans sønn Axel Johansson fortsatte bokstavelig talt i sine fars sko og ble skomaker han også. Siden har det blitt skomakere i alle generasjoner i familien. I 1973 startet oldebarnet til Johan, Inge Reinholdson skofabrikken Moheda Toffeln som produserer blant annet tresko, myke tøfler og støvler. Disse kule kloggene finnes i dag mange feminine varianter. Finn den perfekte sommerlooken, med en søt sommerkjole og sandaler fra Moheda Toffeln og du blir tidsriktig og fin til sesongen, eller bær skoene sammen med tøffe bukser og favoritt jakken og du blir moderne og stilig.

Følg trenden med Moheda Toffeln

Tiden da klogger og tresko var forbeholt arbeidsfolk, mest fordi de var praktiske, er over! De triste svarte skoene du bare kunne smette inni, er erstattet med flotte sandaler med og uten åpen tå og tresko i vidunderlige farger eller mønstre. Nå er treskoen å se på den røde løper, så vel som på en lege på jobb. Skoene er behagelige og ha på og fine og se på. Med et par nydelige sko med rosemønster på til kjolen på byen blir du et blikkfang! Og hvorfor ikke piffe opp den sorte jeansen med et par røde eller blå tresko. Et par tresko eller tre-sandaler er obligatorisk i skoskapet til sko entusiasten. Klikk deg inn i vår nettbutikk Zalando.no og finn ditt favoritt par her!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Tresko og clogs

Tresko

UGG Australia