Katalog

Populære filter
13 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lekne og klassiske solbriller fra det italienske motehuset Miu Miu kommer garantert til å komplementere ethvert antrekk. Vi blir rett og slett glade av å se på de morsomme formene og mønstrene! Slå deg løs og utforsk briller med alt fra dristig gepardmønster og friske former, til klassiske, sorte solbriller som simpelthen oser stil og eleganse.

Miu Miu - for stilbevisste damer

Gode solbriller beskytter øynene dine mot UV-stråling, samtidig som de gir favorittantrekket ditt en trendy twist. Solbriller fra Miu Miu sørger for å få denne jobben gjort. Motehuset har aldri vært redd for å skille seg fra mengden, og solbrillene har et helt unikt design for deg som vil ha solbriller i særklasse. Vi elsker å bruke solbriller for å uttrykke personlighet og skape en personlig vri på antrekket, rett og slett fordi briller er noe av det mest synlige tilbehøret du kan velge deg. Valg av solbriller, med riktig form, har alt å si for hvordan både ansiktet og antrekket ditt ser ut til slutt.

Miu Miu - lek deg med former og farger

Vi hos Zalando.no vet hvor viktig det er å finne de rette solbrillene, og derfor har vi en stor samling med fristende solbriller fra Miu Miu. Du kan leke deg med det aller siste innen solbrilletrenden, blant annet solbriller formet som sommerfugl med lekre, glitrende detaljer, spenstige mønstre og gøye farger. Du kan bruke de sprekeste modellene til å livne til et klassisk, nedtonet antrekk, eller velge tidløse, elegante solbrillemodeller som passer for alle klær og anledninger. Uansett hvilken stil du går for, er solbriller det perfekte tilbehøret for å gi antrekket ditt en siste finish.

Andre har også kjøpt