Katalog

Populære filter
87 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Feststemning med Maya Deluxe

Maya Deluxe byr på alt fra utsmykkede bodies til vidunderlige smykker. Merket står bak en rekke slående plagg som passer til spesielle fester med ynde og glamour.

I Maya Deluxe er de opptatt av å kombinere det vakre med det romantiske inspirert av den britiske moten. Det fokuseres på å designe tidløse, elegante og vintage design som kan passe inn i dagens mote. Den kreative prosessen starter med en fantasihandling som bringes til live av merkets talentfulle designteam.

Alle plaggene blir designet i lokalene i Manchester. Dette er også hvor store deler av den britiske tekstilindustrien holder til.

Maya Deluxe clothing til de store anledningene

Maya Deluxe clothing sitt utvalg kan by på gulvlange silhuetter og kongelige fargepaletter som er iøynefallende. De luksuriøse utsmykninger med glitrende broderier og perler byr på et sofistikert uttrykk – nesten fra en annen tid.

For å få en mer vintage-inspirert estetikk kan du se for deg pastellfarger med lette, flytende skjørt. Gjerne med en myk og eterisk følelse. Dette kan kombineres med nakne stiletter og en veske i krem som kan knytte sammen antrekket.

En kjole med glitter i et slankt snitt kan kombineres med fine sølvsandaler og elegante øredobber. Eventuelt så kan du gå for en vid bukse i lekkert stoff, kombinert med en fin topp og høye hæler i sort. Bruk det gjerne med en håndveske i en farge du foretrekker.

Resirkulerte materialer av ypperste kvalitet

Kolleksjonen til Maya Deluxe produseres i India hvor de har et fast team som vet hva de riktige materialene har å si for følelse og stil. Det britiske teamet er på regelmessig besøk for å sikre en trygg produksjon og at merkevarens kreative profil følges. Selskapet tar produksjon og håndverk veldig seriøst. De ønsker det beste for både selskapet, arbeiderne og deg som kunde.

Enkelte design er laget med 100 prosent resirkulerte materialer som både ser bra ut og gjør godt uten at det påvirker utseendet. Du kan forvente deg kjoler av høy kvalitet selv med resirkulerte materialer, som ikke er noen hindring for god design og den gode følelsen. Her er delikat tyllstoff og solide materialer hånd i hånd.

Typisk resirkulerte materialer er av polyester og bomull. Dette er mer slitesterke tekstiler, som også kjennes behagelig på kroppen. Blant klærne finner du de stoffene, fargene og design du måtte foretrekke. Uansett hva du velger å gå for, så har du flere alternativer. En bærekraftig produksjon er viktig for dette selskapet, noe du vil legge merke til når du sjekker ut utvalget fra denne fantastiske leverandøren.