Katalog

Populære filter
48 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Masai: Lekker mote for livsnytere

Masai har et spennende design som gjør det enkelt å style antrekket etter din personlige stil. Vi digger de lekne mønstrene og vågale fargene på trendplaggene deres, samtidig som de klassiske basisplaggene gjør det enkelt å bygge opp den ultimate drømmegarderoben.

Eksperimenter med sterke farger og mønstre

Designerteamet tar utgangspunkt i unike fargetemaer når de lskaper de forskjellige kolleksjonene. Du kan kombinere og eksperimentere med alt av farger og mønstre innenfor hver eneste kolleksjon. Det gjør det enkelt å mikse og matche plaggene for å skape en unik look som reflekterer personligheten din. Plaggene har likevel et klassisk og tidløst preg over seg, til tross for spennende mønstre og sterke farger. 

Masai er merket for alle som elsker å skjemme bort seg selv med råtøft design, deilige tekstiler og klær med flatterende passform som gir enhver kroppsfasong en lekker silhuett.

Masai tilbyr mange forskjellige passformer når de designer klærne, slik at du enkelt kan finne frem til noe som passer for din figur. Du føler deg vel hele dagen i klær som er behagelige å ha på, uten at det går på bekostning av stilen din.

Lekre basisplagg som er enkle å style i hverdagen

Ved å kombinere forskjellig tilbehør, kan klærne fra Masai styles for enhver anledning. De fargesterke plaggene og iøynefallende mønstrene kan tones ned ved å bruke jeans til hverdags eller en sort dressbukse når du skal på jobb. Du kan også gjøre deg klar til fest i en fei ved å bruke en av de mønstrede blusene sammen med et sort skinnskjørt. 

Basisplaggene fungerer ypperlig som byggesteiner i garderoben. Selv sorte, tettsittende t-skjorter kan brukes til både hverdags og til fest. På dagtid ser de fantastiske ut sammen med jeans, blazer og et par sneakers, og på kveldstid, når utelivet kaller, kan du bruke t-skjortene sammen med en skinnbukse, lekre pumps og store statement-smykker.