Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Rabatt
Overmateriale
Lengde
20 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Tre elegant inn i MANÉ sin skinnende verden

I denne kolleksjonen av lekker eleganse har britiske Mané Virdee hentet inspirasjon fra to metropoler i to forskjellige verdensdeler. Mané Virdee har nemlig en fot i London og en fot i New Delhi i India. I gamle Dehli har hun funnet inspirasjon i labyrintene i skattekamrene og i de vakre materialene som hun bruker i kolleksjonene sine. Hver eneste kolleksjon siden oppstarten i 2015 har sin egen, unike historie. Tar du en nærmere titt på klærne, vil du raskt oppdage de vakre detaljene som er laget for hånd med kjærlighet av dyktige kunstnere. Detaljene pryder kolleksjoner med glans og lekre siluetter, der målet er å pynte hverdagen. Hverdagen kan nemlig også være glitter og stas.

Fargerike, skinnende paljetter

Det skinner elegant i et klesplagg fra MANÉ og med den unike detaljrikdommen så føles hvert eneste plagg som et smykke, enten du velger en bukse, en kjole, et skjørt eller en bluse. Designeren har lagt så mye arbeid og tanke ned i hver eneste søm, i materialvalg og i snittet at du vil føle deg som en dronning når du tar det på. Fargene og mønstrene er valgt med omhu og snittet er ment for at du skal føle deg så vakker som du er. Detaljene er alltid på plass og selv klær i svart har en vakker utsmykning som skiller deg pyntet ut i mengden. Fargerike, skinnende perler og paljetter lager spennende mønstre på lekker tekstil. Enten de pryder hele plagget eller bare delvis, så tar tekstilen over elegansen der perlene og paljettene forsvinner. Og der paljettene, perlene og tekstilen forsvinner, der tar det elegante snittet deg med til vakker luksus. Enten det er en dyp utringning eller det er en stilig a-form, så ligger det en vakker tanke bak hver eneste detalj.

Høye midjer og lange skjørt

Det er ikke bare tekstilene og de skinnende paljettene som gjør kolleksjonene fra MANÉ så spennende, selv om det er det du aller først får øye på. Også detaljene i snittet og hvordan klærne er formet for kroppen, er spennende. Bukser med høye midjer og korte ben, skjørt med høye midjer og lengde til anklene, bluser og kjoler med lange utringninger eller høye halser. Ballongermer med perler som strammer rundt håndleddene eller rette ermer. Omslagsbluser og -kjoler som enten er gjennomsiktige og krever at du har noe lekkert under, eller av tekstil som kan stå helt alene. Flere av de korte cocktailkjolene er smykker som gjør deg til dronning for en dag, og passformen passer på at det er en fryd å plukke kjolen ut fra skapet og pynte seg. Nå er det bare å glede seg til den neste anledningen der du kan plukke paljettene og perlene frem fra skapet og skinne litt. Alle fortjener å få skinne. Det vet MANÉ veldig godt, og det er en av grunnene til at kvinner elsker disse vakre kolleksjonene som er inspirert av to veldig forskjellige verdensdeler.