Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Rabatt
Overmateriale
Mønster
24 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Skaff deg vakkert badetøy for sommeren fra Maaji. Dette lekre klesmerket ble grunnlagt i Colombia av søstrene Manuela og Amalia Sierra, som ønsket å trylle frem og imponere med egne unike plagg. Sjarm, skjønnhet og mangfold fra hjemlandet deres har fungert som den perfekte inspirasjonen bak deres klesmerke, og familiens entreprenørskap og pågangsmot har gitt dem den plattformen de trengte for å starte opp et selskap som skulle vise seg å bli svært populært og suksessrikt. Hver kolleksjon dette klesmerket designer er basert på magiske og surrealistiske historier som kommer som et resultat av en lang kreativ prosess, og alle designere, produsenter og utviklere deler sine ideer med hverandre for å skape noe helt unikt. Trykk, tekstiler, silhuetter og intrikate detaljer er smeltet sammen for å skape denne fantastiske kolleksjonen av dameklær fra Maaji, og kvaliteten i hvert eneste plagg er kompromissløst. For nydelig badetøy som vil få deg til å føle deg feminin og fasjonabel, må du skaffe deg Maaji her og nå!

Sett bølger i sving med badetøy fra Maaji

For å kunne være den mest elegante señoritaen på stranden, er dette merket midt i blinken. De vakre og unike mønstrene som er mesterlig laget på hvert eneste plagg i denne kolleksjonen, vil få deg til å skille deg ut som en feminin og motebevisst trendsetter som er oppdatert med de nyeste stilene og trendene, selv når du bare slapper av ved bassenget med en god bok. For å gjøre disse plaggene enda mer tiltalende, er mange av dem vendbare og kan brukes på begge sider. Dette gjør dem allsidige og gir mulighet for tilpasning til hvilken som helst stil du satser på. I et utvalg av vakre pastellfarger og med søte og spennende mønstre, er dette badetøyet garantert å fange din interesse. Så bla gjennom denne kolleksjonen som kan ta pusten fra deg, og finn det perfekte settet for deg. Du har aldri vært borti noe lignende før, så ikke gå glipp av din sjanse til å være en del av denne fantastiske serien fra Maaji her hos Zalando.

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre interessante produkter

Sandaler

Badekåper

Strandtilbehør

Strandhåndklær