Katalog

Populære filter
96 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Love Lolita: Luksuriøst og bohemsk, alt i en pakke

Dette er merket for den frie sjelen og den moderne kvinnen. Merket kommer fra to bestevenninner som etter mange år sammen i moteverdenen bestemte seg for å selv skape de perfekte og rimelige kjolene.

Her får alle kvinner tilgang på luksuriøse og bohemske plagg, samtidig som de er elegante og feminine til både hverdags og også til litt mer pyntete tilstelninger. For den bohemske kjolen og det lekre skjørtet trenger du ikke gå lenger enn Love Lolita.

Love Lolita-plagg er klassikerne for din garderobe

Love Lolita-plagg kommer i en rekke passformer, gjerne med ulike trykk og andre designelementer, så du kan finne de perfekte plaggene for akkurat deg. Kos deg med innsving i livet, ballongarmer, rysjer og v-hals med mer. Slik kan du finne frem til det antrekket som passer perfekt for din garderobe.

Bli med Love Lolita på jakt etter solen, eller spre solskinnet selv med et smil i en frynsete kjole som får frem dine beste sider. Eller, hent med deg en mer formnær kjole i et litt mer elegant snitt for hageturen med en spesiell venn. Love Lolita-kjoler og andre klær er perfekte for hverdag, men også for fest.

Det går ikke an å trå feil når kjoler, topper eller skjørt fra Love Lolita kombineres med de rette skoene og accessoirene for din stil. Vi rent fryder oss over merket her hos Zalando.

Utvid din garderobe og utvid din stil med farger og detaljer

Love Lolita er merket for solsøkeren. Det ser vi tydelig i de nydelige fargene som bringer smilet frem, og med det solen. Med lette og svært behagelige former i den mykeste bomull som fremhever deg og din velvære, er det lett å se hvordan Love Lolita-kjoler passer perfekt for sommerdagen eller ferieturen.

Kombiner et skjørt og en blazer for det tidløse utseendet, og topp det med en hatt fra garderoben din for å få en stil som passer til å vandre gatelangs. Eller, så er det aldri feil med en kjole med trykk og de små detaljene som er tidløse, men moderne, i en flatterende passform som gjør den perfekt til det litt penere laget.

Love Lolita er merket som er et rent kjærlighetsbrev til bohemsk, fargerik og feminin stil. Utvid garderoben din og utfordre dine grenser i jakten på sol og glede. Love Lolita gir deg mulighetene, og du tar valget for deg og ditt uttrykk.