For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.Jeg aksepterer dette.

Lola Ramona ble grunnlagt av Gitte Sandquist i København Danmark, 2006. Sandquist mente at det var en type design som manglet på motemarkedet. Hun tok saken i egne hender og satte igang med å etablere de ukonvensjonelle skoene vi kjenner idag. Hun visste nøyaktig hva slags design hun ville påføre skoene, men hadde absolutt ingen anelse om hva hun skulle kalle merket. De første parene ble faktisk solgt uten navn. Sandquist ville i tillegg til et tøft navn ha en ikonisk logo for merket, og en dansk artist gjorde jobben med glans. Logoen er en jente som prøver å gå med stilletos for første gang og tydelig har problemer med balansen. Dette bildet representerer alle som en gang har vært der og alle som fortsatte å gå i høye hæler til de engang mestret kunsten!

Lola Ramona - Rocka, moro, 60's, enestående

Lola Ramona henter inspirasjon fra gatemote og ser alltid etter å gå et steg lenger enn hva som er forventet. Dette er klær uten aldersgrense og med masse humor. Sandquist så etter å friske opp et høytidelig motemarked, noe hun absolutt har klart på sin egen måte. Dette er et navn man enten liker eller ikke, samtidig kan det ikke fornektes at motemarkedet hadde ikke vært det samme uten slike positive og modige designere som Gitte Sandquist. Zalando Norge har utvalget av sko litt utenom det vanlige!