Populære filter
36 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mote uten grenser med Local Heroes, for en sporty og funksjonell stil

Local Heroes ble grunnlagt i 2013 som et lite t-skjorte-selskap i Polen. Etter år med hardt arbeid, og som de selv sier "lykkelige ulykker", har merket ekspandert langt utenfor hjemlandet. Med punch og dristige designvalg, har dette merket utviklet seg til å bli et kjent navn innenfor streetwear-kulturen.

De lager klær for både jenter og gutter, med fokus på å fremheve kvaliteter som selvsikkerhet og selvstendighet. Med inspirasjon fra ungdomskultur og streetwear, kombinerer plaggene fra Local Heroes to hovedkvaliteter: Det skal være sporty, og det skal være funksjonelt, uten at dette går på bekostning av stilen.

T-skjorter med trøkk og statement er stadig en viktig del av merket, men kolleksjonene har utvidet seg til også å omfatte alt annet, som treningsdresser og sportsklær. Alt for den med bein i nesa og selvtilliten til å ta sin plass.

Klær fra Local Heroes tøyer grenserKlærne fra Local Heroes lever opp til merkevarens sanne natur – å våge å skille seg ut på en morsom måte, uten begrensninger. Samlingen fra Local Heroes hos Zalando overgår alle forventninger. Her finner du et utvalg som omfavner dristige snitt, elegante stiler, og flate farger som skaper en iøynefallende aura rundt deg.Men dette merket er mer enn attitude. Som nevnt er det også rom for det elegante, der de rette formene, kombinert med smigrende snitt, hjelper deg å fullføre utseendet. Bestem deg for å gå med noen vanlige t-skjorter, eller t-skjorter med statement-trykk. Eller gå for begge deler, for å variere garderoben.

Med merkets ungdommelige uttrykk, er det også fantastisk enkelt å style seg opp med Local Heroes. For eksempel er genserne fra merket perfekte til å kombineres med et par tettsittende jeans, for daglig bruk. Velger du den mer nedtonede toppen, er du vel så klar til kafeen som til kontoret.En polsk vri som er kommet for å bli

Ta del du også, i merket som er mer enn bare mote. Klærne fra Local Heroes er ment for den som ønsker å skape en identitet de kan kalle sin egen.

Fra de stilige trøyene det hele startet med, som til den dag i dag fortsatt stråler av glede, videre til joggebukser som skiller seg ut – Local Heroes er her for å få frem hvem du virkelig er. Merket ønsker å utfordre deg til å gå i en modig, ny retning, med en dristig look.Det er lett å la seg rive med, og med Local Heroes er det lett å finne det man trenger. Med klær som ikke bare er stilriktige, men også funksjonelle, står du fritt til å skape ditt eget, unike utseende.