Populære filter
sizes
brands
shipped_by_zalando
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du å snu hoder på neste fest bør du gå for en av kjolene fra Little Mistress. Det engelske merket har spesialisert seg på plagg for festlige anledninger, og oser av glamour. I kolleksjonen finner du både korte og lange kjoler, skjørt og jumpsuits i alle farger og materialer. Plaggene kommer i alle størrelser, så her finner du noe til selskapet enten du foretrekker petite eller plus size.

Bli festens dronning med Little Mistress

Det engelske merket har vokst seg populært på rekordtid. Mye av suksessen skyldes nok at de snapper opp catwalk trender raskt og omsetter det i vakre og flatterende kjoler og skjørt, som gjør deg klar til enhver selskapelig anledning. Enten du skal på bursdagsfest, prom eller i bryllup kan du finne den perfekte kjolen for deg. Vil du gå for et litt mer nedtonet antrekk kan vi anbefale en jumpsuit, eller du kan matche et av de vakre skjørtene med en mer casual topp. Kolleksjonen byr på både fargesterke, mønstrede og ensfargede plagg. Enten du vil ha en klassisk cocktailkjole, et blomstret skjørt eller en deilig lang maxi kjole, så finner du din favoritt hos Zalando.

Glamorøse kjoler og skjørt til festen

Nå behøver du ikke lure på hva du skal ha på deg på neste fest. Little Mistress har laget et komplett utvalg av kjoler og skjørt til en rimelig pris, slik at du finner nettopp det antrekket du føler deg vel i. Little Mistress lager klær for deg som føler deg ung til sinns, og gjerne vil skinne på festen. Designen kjennetegnes av lekre materialer med nydelige detaljer, som vakre blondemønstre og blomstertrykk. Antrekket blir perfekt om du matcher kjolene med et par pumps og en lekker clutch veske. Og ikke glem et par statement solbriller. Antrekket kan pyntes opp med et par smykker, øredobber og ringer, eller du kan tone det ned med et par lave sandaler og et deilig sjal. Det beste utvalget av Little Mistress kolleksjonen og tilbehør finner du her hos Zalando. Gled deg til å danse inn i natten med et helt nytt antrekk på neste fest.

Andre har også kjøpt