Katalog

322 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lexington Clothing: Kvalitetsplagg for stilbevisste menn

Plaggene til Lexington preges av en typisk New England-inspirert stil, og det er kanskje ikke så rart siden klesmerket er oppkalt etter en småby utenfor Boston i USA. Klærne karakteriseres derfor av en elegant og tradisjonell stil med et avslappet preg. Plaggene er enkle å style etter din personlige livsstil, samtidig som små og spennende detaljer gir antrekket en interessant vri.

En funksjonell garderobe for moderne menn

En moderne garderobe skal være både funksjonell og enkel å style, samtidig som den bør være moderne og uttrykke din personlige stil. Hvis du vil unngå timer med frustrasjon foran speilet, kan det være en idé å investere i nøkkelplagg som kan styles både opp og ned. Enkle gensere, skjorter med rent snitt og tettsittende t-skjorter er gode eksempler på dette.

Lexington spesialiserer seg på nettopp disse viktige plaggene som brukes til å bygge opp garderoben. Tenk gjerne at du bør ha en god blanding av stilrene klassikere og mer iøynefallende tilbehør som gir antrekket et autentisk og individuelt preg. Enkle, ensfargede t-skjorter er for eksempel elegante til kakibukser og tøffe til jeans. På samme måte kan skjorter styles opp med elegante bukser eller tones ned med favorittjeansen din. 

Det kan lønne seg å handle inn basisplagg i høy kvalitet, ettersom det er disse som blir mest brukt og utsettes for mest slitasje. Lexington bruker kun kvalitetsmaterialer i produktene sine, og du kan derfor føle deg trygg på at den nye favorittgenseren bevarer både form og farge i lang tid fremover.

Smarte stylingtips for menn

Det skal ikke så mye til for å style hverdagsantrekket slik at du enkelt skiller deg ut i mengden og vekker oppmerksomhet for den gode smaken din. Den beste stilen får du ved å tørre å gå dine egne veier og velge plagg med god passform. Det er rett og slett superhot å kombinere et avslappet hverdagsantrekk med mer formelle plagg. Små detaljer som belter kan også utgjøre en stor forskjell.

Du kommer langt om du kjøper inn en pen blazer og en bukse med smal passform sammen med de nye fritidsklærne dine fra Lexington. Du kan bruke dem hver for seg til hverdagsantrekket for å skape en spennende vri, samtidig som de kan brukes sammen til fest og finere anledninger. Slipp kreativiteten løs og eksperimenter deg fram til et godt resultat. Det skal nemlig ikke så mye til for å freshe opp garderoben.