Katalog

14 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lekre accessories fra Legend til den moderne dame

Hos Legend får du flotte damevesker i flere farger, modeller og tekstiler. Finn en favoritt blant stilig skinn og lær, pels og design. Se også fine belter som gir antrekket et ekstra løft til hverdag eller fest.

Få mer oppmerksomhet med en stilig veske 

Se de ulike accessories og velg hvilket statement en moderne veske eller et kult belte skal gi antrekket. Stil er mye mer enn en jeans. Det handler blant annet om fargenyanser, tekstiler, design og bruk. Sett for eksempel sammen et antrekk bestående av en blå jeans, en svart og blå shoppingveske og en tøff skjorte. 

Stilige belter og vesker til den kule dama som ønsker å skille seg ut. Høy kvalitet, særpreg, flere farger, modeller og design. Finn en favoritt og gi antrekket et moderne uttrykk.

Det eksklusive sortimentet av moderne dametilbehør inkluderer blant annet forskjellige typer vesker til ulik bruk og stilige belter. Legend har et vakkert sortiment med produkter som virkelig skiller seg ut og gir særpreg. Hvis man ønsker accessories som tiltrekker seg oppmerksomhet, bør man sjekke ut Legend sitt utvalg – dette er tilbehør med eksepsjonelt håndverk.

Belter som gir antrekket en komfortabel følelse

Hva er et belte? Det er ikke bare noe som får buksa til å sitte på plass, men en detalj som har mye å si for farge, stil og særpreg. Legend tilbyr belter i flere fasonger og modeller for den moderne kvinne. Hva med et lekkert svart lærbelte med gullringer foran? 

Match for eksempel et tøft festantrekk bestående av et denimskjørt, en lekker topp, svarte strømper og støvletter med et stilig, oransje belte. Dette viser virkelig hvor essensielt et belte kan være i et antrekk. Finn et favorittbelte som matcher antrekket eller gir det et særpreg og vær den som skiller seg ut på festen.