Katalog

Populære filter
38 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lekre og superekslusive solbriller fra det franske motehuset Lanvin

Hos dette franske merket finner du et flott utvalg av luksuriøse solbriller, som garantert vil hjelpe deg med å komme sommeren i møte med stil. Enten du er på utkikk etter noen lekre og elegante solbriller som kan brukes til fest og spesielle anledninger, eller et par som du benytter til hverdags, så finner du alltid noe passende fra dette merket. Lanvin er et anerkjent fransk motehus og solbrillene er intet unntak. Hos Zalando er det lekende lett å skaffe seg solbriller i mange stiler og til forskjellig bruk, enten du er på leting etter noe glamorøst eller mer praktisk.

Lanvin er solbriller for den kresne

Lanvin er et tradisjonsrikt motehus som ble etablert i 1889, da de startet med hatter i Paris. Det ble raskt et av verdens mest anerkjente og luksuriøse merker, kjent for sin elegante design og høye kvalitet. Du får mange stiler å velge mellom fra dette tradisjonsrike franske merket, som har laget solbriller av ypperste kvalitet i en årrekke. Alt fra moteriktige finesser, fargerike glass og klassiske pilotbriller.

Hva med en solbrille med farget glass og smale stenger for en feminin og klassisk profil. Alternativt kan du velge en solbrille med et litt mer kompakt design, noe som er perfekt for deg som leter etter noe passer bedre til hverdags. Du får solbriller i forskjellige materialer tilpasset livsstil og bruk. Noen er elegante til glamorøse anledninger, andre utmerket til trening og reise.

Når du skal skaffe deg noen nye solbriller er det flere ting å vurdere. Noe av det mest sentrale er å finne en solbrille som sitter komfortabelt på nesen, slik at du ikke opplever ubehag over tid. Brillene må sittergodt, slik at de ikke sklir av ved trening eller bevegelse. Det er viktig å prøve solbrillene for å se at de passer til din ansiktsform. Når du har funnet brillemodellen som passer deg, er det et vell av brillerammer, glass, modeller og farger å velge mellom. Briller fra Lanvin er uansett en god investering.

Lanvin – med fokus på bærekraft og miljø

I likhet med en rekke andre brilleprodusenter i luksusklassen, har også Lanvin fokus på bærekraftig produksjon gjennom grundig håndverk og redusert ressursbruk. Lanvin benytter flere typer resirkulerte materialer i sine briller, for å minske sitt miljøavtrykk. Dette reduserer også bruk av kjemikalier og energi under produksjonen, uten å gå ut over kvalitet og design.