Populære filter
57 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lekre Lamborghini til garderoben

Det kjente Automobili Lamborghini-merket har mer å by på enn bare bil, motor og fart. Dette beviser de også gjennom å tilby oss klær og sko.

Stilen ligger så tett inn til den kjente Automobili Lamborghini-bilen som vi kommer. Elegant og lekker viser den at du har en smak der du setter pris på kvalitet og rene linjer. Selv kaller de det for en smart, avslappet stil med komfort og personlig uttrykk i sentrum, noe vi må si oss enige i.

Selvsikkert går italienske Automobili Lamborghini rett inn i garderoben til den kvalitetsbevisste mannen. Det er helt klart en fordel at du liker bilen, men plaggene og skoene kan enkelt stå for seg selv også. Du trenger ikke å eie bilen for å sette pris på denne enkle, lekre stilen. Bare det at klærne er svært komfortable er så absolutt en god grunn til å ha en Automobili Lamborghini i garderoben.

Klassisk herremote med kjent logo

Det hele handler selvsagt om den kjente logoen. Den er i sentrum på alle plagg, på beltespenner og på sko, og den skal vises fram. Men den skal ikke bare ses på hva som helst, den skal ses på noe som er av kvalitet. Dette er italiensk kvalitet på øverste hylle, nettopp på den hyllen der vi også finner bilen.

Du finner logoen på klær med et college-preg, som på blant annet college-gensere, skjorter, t-skjorter og joggebukser. De fleste av klærne er produsert i 100 % bomull eller en blanding av 80 % bomull og 20 % polyester, noe som gjør dem svært behagelige å ha på seg. Du finner lett en ny favoritt i dette flotte utvalget. Klærne er særdeles behagelige på, og de sitter også godt på kroppen, og du kan derfor kombinere behagelig og stilig.

For å fullføre antrekket kan du se på skoene. Skoene er også klassisk lekre i stilen. Her tar italienerne i bruk den nyeste teknologien med lette såler som sammen med selve skoen sørger for god støtte til foten. De fleste skoene er laget av lær med rene linjer, lekre skolisser og Automobili Lamborghini-logoen godt synlig. Noen har flere detaljer i de rene linjene som gjør dem mer personlige. Bare ta en titt på utvalget, så vil du nok raskt finne en favoritt.

Ikke glem trendy tilbehør

Av tilbehør finner du blant annet lærbelter med logoen på beltespennene. Ryggsekker og skuldervesker med Automobili Lamborghini-logoen. Alt sammen setter prikken over i-en i garderoben til en ekte bilentusiast.

Ryggsekkene og skulderveskene er praktisk tilbehør når du trenger det. Ryggsekkene og skulderveskene er enten av polyester eller av lær, og de er utstyrt med fine detaljer som for eksempel logo på glidelåsen, praktisk innerlomme med glidelås og noen har også en lomme utenpå for det du trenger å raskt finne frem til.

Både klær og tilbehør er av italiensk kvalitet, akkurat som bilene. Den klassiske stilen gjør det lett å sette klærne sammen til et helt antrekk, slik at du passer inn overalt. En helt enkel, elegant og tidløs stil.