Katalog fra Lacoste

Merke
Pris
129
129
5995
5995
krkr
Flere størrelser

931 artikler

Sorter etter:
Side 11 av 12
ENDLINER - Joggesko - khaki COURT-MINIMAL SPORT 117 1 CAM - Joggesko - grey LENGLEN - Joggesko - dark grey CHAYMON G 117 1 SPM - Joggesko - black SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - urban grey chine Poloskjorter - flour/thermal blue Chinos - army LANCELLE - Slippers - navy BAYLISS - Joggesko - red PF6949 - Poloskjorter - black CARNABY EVO 117 1 SPM - Joggesko - offwhite Badesandaler - black MARCEL 117 1 CA - Joggesko - black Sandaler - navy LT SPIRIT 117 3 SPM - Joggesko - black L.30 SLIDE CASUAL - Sandaler - black L.12.12 BL 2 CA - Joggesko - navy GAZON - Slippers - white/light grey CARNABY EVO BL 1 SP - Joggesko - white/navy LYONELLA LACE 217 1 - Joggesko - white CARNABY EVO BL 1 SPI - Joggesko - white/navy RENE ALLIOT - Slippers - navy/dark blue LANCELLE - Slippers - pink SPIRIT - Joggesko - navy SPIRIT - Joggesko - purple SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - daphne yellow SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - bermuda PF6949 - Poloskjorter - marine SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - rill PF6949 - Poloskjorter - blanc Jumper - redcurrant bush/flour PF6949 - Poloskjorter - rose EF2337-00 - Jerseykjole - navy blue CHAUMONT - Joggesko - light grey T-shirts med print - red PH2048 - Poloskjorter - ship/white ENDLINER 117 1 SPM - Joggesko - black Chinos - france Poloskjorter - silver chine LACCORD - Casual snøresko - khaki Badeshorts - thermal blue/white LANCELLE - Slippers - navy T-shirts - penumbra Badeshorts - navy blue/navy blue Topper - navy blue/silver chine Poloskjorter - navy blue Poloskjorter - chives/navy blue Bukser - light grey jaspe Jerseykjole - breeze/white-silver chine Poloskjorter - ocean T-shirts - white Badeshorts - rocket/sapphire blue T-shirts med print - white/thermal blue/navy blue Jerseykjole - penumbra/white/sirop pink Poloskjorter - ship Skjorte - penumbra/white PJ4169 - Topper - blanc Strikket kjole - white/navy blue Strikket kjole - white/sirop pink Bluser - white/red

Den ikoniske t-skjorten med krage og en liten krokodille på brystet ble laget allerede i 1933 av tennisspilleren René Lacoste. Franskmannen ønsket at tennisspillere skulle få klær med bedre bevegelsesfrihet og pusteegenskaper, og lot seg inspirere av polospillere. Dermed var polo skjorten et faktum.

Klassisk og velkledd med Lacoste

Krokodillelogoen kom til etter at Lacoste var involvert i et veddemål om en veske av krokodilleskinn. Han fikk tilnavnet krokodillen, og sydde en liten krokodille på skjortene han produserte. I dag er krokodillen ensbetydende med Lacoste og det ypperste av kvalitet. For å sikre maksimale pusteegenskaper og funksjonalitet i tøyet, benyttet Lacoste materialet Piqué i klærne. Dette stoffet består av tynne bomullstråder som flettes lagvis for god lufting. Piqué er fremstilt av den fineste bomull, og de lange fibrene gjør stoffet både lett og slitesterkt. Derav navnet Piqué skjorte.

Tidløs eleganse sesong etter sesong

Lacoste har siden utvidet kolleksjonene sine til å inneholde mye mer enn poloskjorter. Nå får du hele kolleskjoner med klær, sko, tilbehør og parfymer til både dame, herre og barn. Hos Zalando har vi samlet et rikt utvalg av klassiske og fargesterke t-skjorter, shorts, jakker, skjorter, kjoler og sko i alle farger og varianter. Ikledd Lacoste kan du alltid føle deg velkledd og bekvem. Stilen går aldri av moten, og den høye kvaliteten gjør at du kan beholde dine favorittplagg sesong etter sesong.

Andre interessante produkter