Dame
Barn

Katalog fra Kost

  • Merke
  • Pris
  • Overmateriale
  • Fôr
1 produkter
|Sorter etter:

Et par sko kan si mye om en person. Kost er et fransk skomerke, som helt siden det ble lansert har kledd opp motebevisste franskmenn og etterhvert skointeresserte verdensborgere fra alle verdens hjørner. Skodesignet til Kost har hentet inspirasjon fra britiske former, italiens håndtverk og fransk eleganse – en spennende kombinasjon som gir et trendy og motevisst inntrykk. Merket passer for menn som gjerne vil holde stilen og som ikke har en likegyldig holdning til hva de setter på føttene. Skoene fra Kost har både personlighet og en unik finish – dette er skotøy som har et smart og sofistikert uttrykk. Kost har dessuten vært en suksessfull designer når det gjelder å finne den riktige balansen mellom kvalitet og pri - noe som gjør dem tilgjengelige samtidig som det ikke går på bekostning av kvalitetsnivået som de er kjente for.

Kost - sofistikerte sko for moderne menn!

Zalando er glade for å kunne tilby et spennende utvalg av herresko fra Kost i sin nettbutikk. Unansett om du ønsker å ta deg mest mulig ut i enhver anledning eller du bare behøver noen bra sko for en spesiell anledning – ta deg en titt i utvalget av Kost-sko og skaff deg et par som vil sikre den sofistikerte looken! Et par Kost-sko gir en perfekt og elegant touch til ethvert antrekk – og kan med fordel brukes både på jobb og til mer festlige anledninger. Uansett anledning, vil Kost gi føttene dine en smart og klassisk til. Kost-skoene er nå tilgjengelige på net hos Zalando.no! Bestill i dag og du vil gå rundt i dine Kost-sko før du aner det!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Pene Loafers

Samsøe & Samsøe

Parkas

Converse