Franske kvinners stil har lenge vært en inspirasjonskilde for kvinner over hele verden. Det er også tanken bak klesmerket Kookai - nemlig å bringe parisisk chic stil til kvinner over hele verden. Den feminine elegansen i klærne sørger for at du er velkledd til enhver tid, men på en deilig avslappet måte. Her hos Zalando har vi et stort utvalg av yndige og komfortable klær fra Kookai.

Fransk eleganse fra Kookai

Det franske klesmerket Kookai ble etablert i 1983 av Jacques Nataf, Jean-Loiu Tepper og Philippe de Hesdin. De ønsket å tilby unge kvinner flotte klær til en rimelig pris. Kookai har siden starten blitt tatt svært godt i mot blant kvinner som føler seg unge til sinns. Kolleksjonen kan beskrives som en herlig blanding av klassiske, romantiske og sofistikerte plagg, blandet med en god porsjon lekenhet. Kookai følger med på de siste trendene og benytter materialer av høy kvalitet.

Feminine og inspirerende plagg til enhver anledning

Hos Zalando har vi valgt ut det beste fra kolleksjonen av både klassiske og lekne klær. Hva med en søt mønstret kjole til neste date? Et miniskjørt og en lekker bluse til festen, eller en leken skjorte og et par klassiske ensfargede bukser til å ha på kontoret? Vil du gå for en mer avslappet look kan et par khaki bukser og en vid genser være et godt valg. Uansett hvilken stil og anledning vil du nok finne noe som frister fra Kookai kolleksjonen. Se gjennom hele sortimentet her på nettbutikken og velg deg ut dine favoritter.

Andre favoritter