For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.Jeg aksepterer dette.

Onepiece er suksesshistorien fra Norge som nå er kjent over hele verden. Det genialt enkle designet setter en ny standard for uttrykket «koseklær». En Onepiece er rett og slett ett stykke tøy, med glidelås foran som gir en enkel måte å ta herligheten av og på. Dame, herre og barn ser alle morsomme ut i en Onepiece, her kan du være komfortabel og artig på samme tid. Er du tøff nok kan du gjerne gå med Onepiecen også utendørs, på vei til butikken eller på kjøpesenteret. Er dere en familie på fem der alle har kledt seg i kosedress kan det kanskje bli i meste laget, men kun deg eller én god venn sammen bør være akseptabelt for det lokale motepolitiet!

Onepiece - komfortabel kvalitet på kosedresser

En Onepiece jumpsuit er en perfekt gave til en god venn eller familie. Med mange forskjellige morsomme design kan du finne varianten som passer best til lillebror, far eller bestemor. Ensfargede i rosa, lyseblå eller sort. Eller hva med tradisjonelle nordiske mønstre, det amerikanske flagget eller college-trykk? Alle som prøver en Onepiece blir umiddelbart overbevist om den behagelige kvaliteten, og med en kosedress i skapet er valget klart på late dager. Topp det hele med et par kvalitetstøfler, og en søndag kan ikke bli særlig bedre. Suksessen til Onepiece fortsetter med nye spennende design og nye markeder, følg med i tiden og skaff deg en egen kosedress i dag!

Se også

Slimfit jeans til dame

Bluser

Skinnjakker til dame

Parkas

Loosefit jeans til herre

Strikkegenser til herre

Sjal og sjerf til herre