Herre
Barn

Katalog fra Kiwi Saint Tropez

Størrelse
Merke
Pris
Farge
BH-modell
3 produkter
Sorter etter:

Bikinien kan knapt tenkes vekk fra strandbildet i dag. Det er ikke alle som føler seg like komfortable i en bikini, men her på Zalando har vi en bikini for enhver figur. Du finner garantert en bikini som fremhever dine beste sider, og leder oppmerksomheten vekk fra de du er mindre selvsikker på. En bikini med knyting i nakken for eksempel gir en forlenget silhuett og sørger således ofte for et harmonisk helhetsbilde av figuren. Og de sommerlige fargene vil sette prikken over i-en for ivrige strandløvinner.

Itsy Bitsy Teenie Weenie - Bikini fra Kiwi

Kiwi startet opp i legendariske Saint Tropez. Den ekstreme kresenheten når det kommer til mote som stedet er kjent for har vært både en utfordring og en fordel for Kiwi. Om klærne er gode nok for Saint Tropez er de garantert gode nok også andre steder. Kreativiteten og kvalitetshåndverket som er lagt ned i Kiwi sine kolleksjoner kommer derfor også deg til nytte. Hver sesong lanserer de nye, spennende modeller og du kan sette sammen en stil som passer deg enten du ønsker en mer dempet stil eller om du vil skille deg ut med ville farger.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Sjekk ut

Badesandaler

Badetøy

Badedrakt

Surfshirts

Bikinioverdeler

Bikinibukser

Bikinisett