Katalog

3 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Velkommen til de spennende og eventyrlystne kolleksjonene med vesker og ryggsekker fra Kipling. Det er ikke uten grunn at merket er oppkalt etter forfatteren av Jungelboken, for den unike stilen er simpelthen både leken og klassisk på én og samme tid. Vi blir rett og slett glad av å se på de ulike fargene, mønstrene og stilene til Kipling!

Kipling - for små ekspedisjoner og store opplevelser

Enten du trenger en klassisk skulderveske for ekspedisjon til kjøpesenteret, morsom og behagelig ryggsekk for turer på jobb og skole eller praktisk koffert for store eventyr, har Kipling mye gøy å friste med. Produktene er ikke bare appellerende for øyet - de kombinerer også funksjonalitet og komfort. Et krav til ethvert eventyr er ryggsekker som sitter som støpt og vesker som er praktiske i bruk - uansett om eventyret ditt tar deg med ut i en travel hverdag eller på reisefot til spennende destinasjoner.

Kipling - for sporty antrekk og elegante klær

Det som gjør Kipling så unik, er kombinasjonen av lekre detaljer og klassisk stil. Tøffe, små skinnsekker passer utmerket til å henge med venner i byen, ettersom den røffe, men elegante stilen er perfekt for å pynte opp hverdagsantrekket. De tilfører røffe detaljer til romantiske antrekk, og setter samtidig virkelig prikken over i-en når du går med skinnbukser og smale topper. Vesker med lekne farger og mønstre gir basisplaggene dine en fresh look, enten det er jeans og blazer eller lette sommerkjoler.

Andre har også kjøpt