Katalog

1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

KIOMI er et merkenavn for tidløs og stilig mote til både kvinner og menn. Naturlige stoffer og vakre utskjæringer er kjennetegnende for merket. Designerne bak KIOMI har et ekstra godt øye for detaljer og klassisk design, slik at alle klær og sko får et individuelt og casual uttrykk som kan løfte ethvert antrekk. Mulighetene for spennende kombinasjoner er uendelige. Ikoniske mønstre, fokus på enkeltelementer og utstrakt bruk av materialer i høyeste kvalitet forsikrer at sortimentet hos KIOMI utstråler autentisitet. Det gir et friskt pust og en varig oppdatering av garderoben.

Personlig og moderne look

KIOMI er inspirert av klassikere og samtidig en moderne stil. Fra verdens motemetropoler som New York, London, Paris, Stockholm og Tokyo, finner KIOMI ideene som konverteres til de stilfulle klærne fra det tyske designmerket. Hverdagslig eleganse er viktig for KIOMI og enhver kreasjon er ment å realisere hver og ens unike personlighet. Med KIOMI blir det enkleste antrekk til ditt ekstraordinære uttrykk.

Her på Zalando har vi hundrevis av deilige plagg fra KIOMI til både han og henne. Trenchcoats, luer, ankelboots, kåper, skjørt, chinos og mange andre flotte varer — det hele finner du i vårt utvalg sko og klær fra KIOMI. La deg fascinere av nye kolleksjoner og oppdag KIOMI før alle andre gjør det.

Flere favoritter

Skinnjakker

Støvletter

Bluser

KIOMI - Perfekt iscenesatt damemote