Key West Clothing: Sporty klær med attityde

Key West er et sporty merke som lar seg inspirere av den maritime stilen, samtidig som plaggene har et autentisk design som ikke lar seg påvirke av forbigående moter. Kolleksjonene består av lekre fritidsklær til kvalitetsbevisste kvinner, og plaggene har et lett gjenkjennelige design med sofistikerte snitt og edgy detaljer.

Lekne klær med klassiske maritime elementer

Kolleksjonene fra Key West Clothing består av tidløse, klassiske plagg som kan kombineres med moderne trender. Det gjør det enkelt å style plaggene, og du kan slippe fantasien løs og leke deg med forskjellige looks. Det som er typisk for dette merket er den maritime stilen, og mange av plaggene har derfor klassiske elementer som striper og mørkeblå farger.

Du finner likevel plagg som bryter normen for det maritime, siden merkets designere er opptatt av å skape unike plagg som kan tilpasses nettopp din personlighet. Du trenger ikke å tilpasse stilen din etter ulike trender, men du kan justere trendene slik at de glir sømløst og lekent inn i din autentiske stil.

Striper er stadig like aktuelt den dag i dag som for 20 år siden. Den klassiske stilen går aldri av moten, samtidig som den passer ypperlig for deg som elsker moderne og behagelige klær. Du styler dem enkelt etter anledningen ved å eksperimentere med forskjellige sko, smykker, vesker og annet tilbehør. Dette er klær for deg med høye krav til både kvalitet og stil.

Klær for den moderne livsstil

Skandinavisk design legger fundamentet for alle kolleksjonene til Key West. Plaggene har enkle snitt og rene silhuetter, noe som gjør dem til utmerkede basisplagg i en funksjonell, men lekker garderobe. Stripete gensere kan for eksempel tones ned med et par mørke jeans og sneakers, mens du kan skru opp temperaturen på antrekket betraktelig ved å finne frem et svart blyantskjørt og et par sandaler.

På samme måte kan du bruke de enkle hverdagskjolene med sneakers på dagtid, gjerne med enkelt tilbehør som et par øreringer eller et elegant halskjede. Fest håret bak i en høy hestehale, og du har et elegant hverdagsantrekk til jobb på et blunk. 

På kveldstid kan du bokstavelig talt slå ut håret og rufse det til, finne frem noen store statement-smykker og la føttene skli ned i et par pumps med høye hæler. Voilà, og du er klar for å møte venninnene dine på byen for en herlig kveld med mye latter og moro.