Katalog

Populære filter
263 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sjansen er stor for at du har sett en collegegenser eller t-skjorte med et stort tigerhode printet på brystet. Da har du mest trolig sett en Kenzo design. Det ikoniske tigerhodet er blitt selve symbolet på merkevaren Kenzo og er svært ettertraktet som et statement plagg.

Tigermote fra Kenzo

Kenzo ble grunnlagt i Paris i 1970 av den japanske designeren Kenzo Takada. Han er blitt svært kjent for å blande japansk stil med europeisk high fashion. Den første butikken hans var dekorert med jungelinspirert innredning. Han har gått fra å kun produsere håndlagde kvinneklær til å designe også for menn og barn. Kjendisene har omfavnet den enkle og lekne stilen, og artister som Beyoncé, Selena Gomez og Rihanna er bare noen av dem som er blitt sett i den franskjapanske designen. De kreative lederne i selskapet fornyer og utvikler stadig merkevaren gjennom spennende design- og musikksamarbeid.

Fargerik urban design med rene linjer

Hos Zalando har vi plukket ut en rekke ulike høye og lave joggesko, pensko og loafers i mange farger for ham. I damekolleksjonen finner du for eksempel lekre skjerf og sjal i myke materialer som kan heve et hvert antrekk og passer ypperlig sammen med gode basisplagg. Eller hva med noen lekre gullringer å pynte seg med? Her hos Zalando fyller vi stadig på med godbiter fra kolleksjonen, så følg med og finn dine favoritter. Den lekne stilen til Kenzo kan fint kombineres med en rekke andre merker fra nettbutikken for en helt unik look.

Andre har også kjøpt