Krydre ethvert antrekk med sko fra Katy Perry! 

Superstjernen Katy Perry har blitt et ettertraktet stilikon gjennom de siste ti årene, og nå kan du la deg inspirere av sangerens fargerike og kreative stil gjennom hennes eget skomerke. Ønsker du å heve dine antrekk til popstjernestatus, så er et skopar fra Katy Perry perfekt for deg.

Sko som skiller seg ut fra mengden

Med tidløse klassikere som «Hot & Cold», «Fireworks» og «Roar», har Katy Perry bygget opp et pop-univers fylt med fargerike og vakre musikkvideoer og sceneshow. Artisten er selv kjent for sine spesielle antrekk, som blir skrevet om og fotografert av magasiner som Vogue og Elle. Hun har også vunnet en rekke priser for sin særegne og fengende stil. Det samme gjelder hennes nye karriere som designer for gledespredende sko, som lyser opp hverdagen og gir antrekket ditt et ekstra farge-pop! 

Med Katy Perry-kolleksjonen tilbyr superstjernen statement-sko som virkelig lar deg gjøre en entré både til hverdag og til fest. Her møtes glamour og særegenhet, for Perry mener nemlig at «hver dag er en discodag». Skomerket er inspirert av superstjernens turnéer, humor og ekstraordinære fantasi, og hvem er vel mer fargerik enn Katy selv? 

Fra hverdag til fest

I kolleksjonen finner du ingen sko som ligner hverandre – alle er unikt utformete og designet av superstjernen selv. De kan styles med jeans og en hvit t-skjorte, et strålende festantrekk eller komplettere et stilrent jobbantrekk. Kolleksjonen har allerede høstet komplimenter fra kunder for å være komfortable selv med platåer og hæler som hovedfokus. Du finner også sandaler og flats, så om du foretrekker en lavere sko, er dette fremdeles merket for deg. Med dette som utgangspunkt, har Katy Perry sin kolleksjon raskt blitt vår nye storfavoritt.

Merket har blitt sammenlignet med andre kostbare og luksuriøse motehus som også produserer hvert skopar som et kunstverk. Skoene gir assosiasjoner til pop-art som Andy Warhol og discostjernene fra 70-tallet, hvor det var farger, glitter og en god dose glamour som gjaldt.

Perry har inspirert moteelskere over hele verden, og nå gir stilikonet deg muligheten til å ta del i hennes gale univers. Spreke farger, unikt og fengslende. Skokolleksjonen fra Katy Perry er perfekt for urbane føtter som ønsker å skille seg ut i mengden! Hvilket par får deg til å skinne?