Katalog

Populære filter
28 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Tidløse og sofistikerte plagg fra kjente Katrin Uri

Zalando har et glimrende utvalg av en rekke spennende og kjente merker. Et godt eksempel på et klesmerke som bør utforskes nærmere, er de spennende og fargerike klærne fra norske Katrin Uri. Merket ble grunnlagt i 1992, og har siden da designet stilsikre og moderne klær til et norsk og internasjonalt publikum, ment for de som ønsker å ta på seg noe spesielt. Her finner du både fargerike topper, bluser og skjerf – perfekt for deg som verdsetter godt og originalt design.

Uansett om du er på leting etter mer nedtonede og avslappede antrekk, eller ikke, finner du garantert noe passende fra dette merket. Fargerike antrekk som kan brukes til alle anledninger, er bare noe av det merket kan tilby. De ulike plaggene er satt sammen ved hjelp av moderne og behagelige materialer, noe som sikrer en unik opplevelse. Visjonen til merket er å utvikle plagg som representerer og får frem nordisk mote. Du finner flere plagg som vil ta seg like godt ut på kontoret, som i en formell setting. For deg som er mer casual, vil de ulike plaggene i kolleksjonen også fungere godt, ettersom de er lekne og stilrene.

La deg fortrylle av antrekkene fra Katrin Uri

Noe av det som er fantastisk med de forskjellige antrekkene og designene du finner hos dette merket, er den store bredden og allsidigheten. Du kan enkelt ta på deg et antrekk fra Katrin Uri, og style det akkurat som du vil. Ved å legge til noen stilrene sko eller boots, har du et godt utgangspunkt for å spille på den mer klassiske looken. Bruken av materialer med topp kvalitet, sørger også for slitesterke plagg som holder seg godt over tid. Dette er en fordel for deg som liker å handle klær mer sjeldent, og er også positivt fra et miljøperspektiv. Ved å handle inn færre plagg, vil du også kunne spare miljøet.

Katrin Uri tilbyr moderne klær og bærekraft

Det er et stort fokus på bærekraft og miljøvennlige materialer hos dette merket. Resirkulerte fibre og naturlige materialer brukes i mesteparten av de ulike antrekkene, noe som er supert for deg som virkelig vil unne deg og kjenne på en høy grad av komfort. Merket jobber med å tilby klær som er både behagelige, og har lavere utslipp. Dette gjøres ved å benytte organisk bomull, og andre naturlige fibre i større grad enn sammenlignbare merker. Med andre ord er dette merket for deg som bryr deg om miljøet.