Katalog

Populære filter
234 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Få med deg tingene dine i en kate spade-veske

Ta med deg tingene dine i en lekker veske fra kate spade New York, enten du har mye eller lite å ta med deg, så vil du finne en lekker veske eller ryggsekk i kolleksjonen. Veskene finnes i alt fra helt enkle, ensfargede til ville mønstre og forskjellige uttrykk, men alltid i den samme, klassiske kvaliteten som gjør at du ikke vil bytte den ut selv når moten skifter. Det kan virke som om designerne har tenkt på absolutt alt i alle detaljene og bare lagt til litt til. Stilen er så gjennomført at et merke egentlig er overflødig, men se etter en leken spar eller helt enkelt «kate spade New York» når du lurer. At spar er spade på engelsk gir en morsom mening til leken og til merket – selv om det er helt tydelig at kvaliteten går foran leken i alt. En kate spade veske passer spesielt til en klassisk stil, og du kan bruke den både til hverdags og gjerne til fest. Plutselig dukker det opp en leken ananas eller en fargerik regnbue! Den klassiske stilen begrenser ikke, men leker seg med forskjellige uttrykk, former og farger.

Hold tiden med et armbåndsur fra kate spade

Bare armbåndsurene og solbrillene er lekre smykker som du kan pynte deg med, og som kan fullføre et antrekk slik bare kate spade New York makter. Selv om du har en helt enkel stil med få detaljer, så vil et armbåndsur kunne lyse opp antrekket. Du passer dermed både tiden og stilen samtidig. Smykker med papegøyer, kontrastfarger eller helt enkle. Dus rosa eller hardt metall. Helt grå eller med en lekker lenke av spar. Detaljene er på plass når du skal passe tiden. Solbrillene har mindre detaljer, men enkle, myke linjer som det er vanskelig å motstå. Velg en solbrille med din favorittfarge og se tiden og verden gjennom glassene. Vakkert, ikke sant?

Fullfør stilen med klær og sko

En garderobe er stadig i forandring og kate spade New York har kjoler, feminine topper, flytende skjørt og komfortabel strikk som du kan velge mellom. Designerne har laget et utvalg som skal utfylle garderoben din. Flere lengder, utringninger og snitt på kjolene gjør at du kan velge akkurat det som passer best til deg og din figur. Dette tidløse designet med de klassiske formene kan du bruke igjen sesong etter sesong. Tekstiler og mønstre tar vare på den lette, klassiske stilen. I noen av mønstrene kan du kjenne igjen denne leken med spar som går igjen og gjør merket så gjenkjennelig som det er. Til antrekket kan du godt velge et par sko av samme merket. Lette slippers eller sandaler i en feminin, enkel stil er fine både som inne- og utesko, enten på jobben eller ute i sommersola. Noen av skoene passer også godt til de forskjellige kjolene. Dermed kan du faktisk kle deg med kate spade New York helt fra topp til tå.