Katalog

Populære filter

Omfavn eventyr utendørs med Kamik

Canadiske Kamik har helt siden 1898 produsert slitesterke støvler og robust yttertøy. Denne familiedrevne bedriften har fremdeles base i Canada, og takket være omgivelsene har de en helt egen følelse for de utfordringene et tøft klima, vær og vind kan gi av utfordringer. Noe de takler på strak arm.

Grunnleggende for denne bedriften er verdier som respekt, bærekraft og dedikasjon som kommer til uttrykk i alle sko og de andre plaggene de produserer, for både små og store. Kanskje nå med særlig fokus på de minste, uten at det skorter på kvaliteten. Uansett hva, og til hvem: Fottøy, og andre plagg fra Kamik lar alle i familien nyte turen uansett vær, og dette med en helt herlig sans for farger og design som gjør at man kan kombinere plagg og sko fra vårt utvalg her hos Zalando på en leken måte.

Behagelig, smart og fremtidsrettet

Kamik tror også på å konstant utvikle produktene sine, og de har presentert flere eksklusive teknologier og løsninger for oss, som gjør at utvalget deres er på topp både når det gjelder komfort, kvalitet, og ytelse.

Hos Zalando finner du mest sko, der du blant annet får nyte godt av teknologi som representert ved det resirkulerbare gummimaterialet RubberHe, som både er lettere og mer slitesterkt enn vanlig og syntetisk gummi.

Ergonomiske støvler som er polstret for å holde varmen inne, eller lette og luftige sandaler for tur er begge i kolleksjonen fra Kamik. Begge kommer i herlige farger, og med den samme gode kvaliteten. Slik kan både små og store ha en fargerik fest på bena, som også hjelper på turen. Win-win!

Still klar for alle årstider og alle eventyr

Kamik fortsetter tradisjonen sin med å levere slitesterke artikler for natturrik utfoldelse året rundt, med en forståelse for mote og personlig stil.

Nyt derfor av et godt utvalg av allsidige artikler for eventyr utendørs, både for små og store, der en lett kan pakke opp særlig de minste i fottøy som gjør dem like glade til sinns som føttene holdes behagelige. Her får man både luftige sandaler, og støvler som holder en tørr.

Enkelt og greit, med Kamik kan en gå på oppdagelsesferd uansett vær og årstid. Være seg for å holde varmen inne, eller ute, er det særlig de minste som vil kunne glede seg over det spennende utvalget fra Kamik som tillater en overlegen kombinasjon av komfort, støtte og fargeglad lek.