Katalog

Populære filter
90 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Stilsikker mote og rå feminitet kjennetegner klærne fra Just Female. Det er ikke noe som er bare-bare med den danske designsuksessen som tok motebransjen med storm i 2006. De minimalistiske klærne oser attitude, og gjør et sterkt inntrykk med sitt enkle, men urbane design. Raffinerte detaljer, fristende fargepalett og rene snitt gjør dem til perfekte basisplagg for kvinner som vet hva de vil ha.

Moderne stil med Just Female

En av grunnene til at Just Female har falt i smak hos oss, er at klærne lar seg enkelt tilpasses både hverdags og fest. Designet er rent og moderne, uten for mange unødvendige detaljer, noe som gjør dem enkle å style som du selv har lyst. De kan justeres for å passe til de fleste stiler og er allsidige nok til at du kan skape ditt eget, personlige moteuttrykk, uten store anstrengelser. Med et par basisplagg fra Just Female for hånden, kan du variere antrekkene dine etter smak og behag, humør og behov.

Fra dag til natt med Just Female

Du kan bruke de samme plaggene når du skal på jobb eller skole om dagen og når du skal ut på kvelden. Dersom du gleder deg til en kveld på byen etter jobb, eller skal møte venner for en sen kaffe, kan du bruke de samme plaggene. Du bare varierer tilbehøret. Lette og behagelige jumpsuits for eksempel, gir et rocka look med edgy sandaler på beina og en skinnjakke kastet over skuldrene. Når kvelden kommer og du skal gjøre deg klar til fest, kan du finne frem noen klassiske, sorte pumps og bytte skinnjakken ut med en blazer eller dressjakke.

Andre har også kjøpt