Populære filter
274 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

La Juicy Couture kle deg røft elegant

Men sitt opphav i USA, så henger Juicy Couture rundt kjendisene i Hollywood. Det er her merket finner sin inspirasjon til den frekke, kule og elegante fritidsstilen. Du kjenner sikkert til de myke joggebuksene med bomull som har en markert søm der pressen vanligvis sitter i dressbuksene, og Juicy skrevet med store bokstaver midt på bak. Den frekke, røffe stilen passer til den unge og uredde, selv om den røffe elegansen lett appellerer til den voksne også. En ungdommelig stil som er ment til fritidsbruk, og selv om de er røft elegante, så er de mest av alt behagelige på.

Røff på trening

De fleste joggebuksene fra Juicy Couture passer best til fritidsbruk, men tar du en titt på kolleksjonen, så vil du finne treningstights og treningsoverdeler som egner seg svært godt til treningsøkten din også. Med en elastisitet som lar deg bevege deg når du trener, så er dette fine treningsklær. Nå kan nok også Juicy Couture ta på seg mye av skylden for at flere har på seg treningsklær utenom trening også, for de fleste av plaggene er ment som røff eleganse til avslappet fritidsbruk. Du kan velge helt selv. Når Juicy Couture tar sine elegante, røffe detaljer ut fra Hollywood og plasserer dem i kolleksjonene sine, så er det som å få en bit av røff, sofistikert luksus inn i hverdagen vår når vi har et plagg fra dem. Merket startet dessuten i California og allerede i 2001 kom de berømte joggebuksene med «juicy» skrevet bak. Flere kjendiser begynte å bruke joggebuksene til fritidsbruk og populariteten bare økte. Og selv om vi ikke lenger lar oss overraske over at noen skriver «juicy» bak på en joggebukse, så holdes populariteten oppe. Kolleksjon etter kolleksjon.

Korte, smarte topper

Det at Juicy Couture har flere røffe og frekke joggebukser som gjerne kan fremheve bakdelen din, gjør at de korte, smarte toppene virker forsterkende på hele stilen. Toppene i seg selv er ikke så frekke selv om de er korte, men de er med på å holde den frekke stilen når de settes sammen med en av de kule tightsene eller en av de røft elegante joggebuksene. Du finner smarte, korte topper som er vide eller tettsittende, alt etter hva du selv foretrekker. De fleste toppene er enkle og svarte. Juicy Couture bruker mye svart eller blekt rosa i kolleksjonene sine for å fremheve den røft frekke elegansen. Du kan møte på et og annet mønster, eller flere spennende trykk i kolleksjonene, men klesplaggene er stort sett ensfarget med merket som blir trykt eller brodert på. Den sofistikerte elegansen ligger i detaljene som blankt gull eller sølv på bokstavene eller glimmer på enden av snøret som kan strammes i midjen på joggebuksen. Gjør som Hollywood og finn favoritten din i denne stilige kolleksjonen du også. Den behagelige komforten gjør at det er fullt mulig at du flytter rett inn i de røffe klesplaggene av myk bomull.