Populære filter
brands
shipped_by_zalando
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

I 2003 grunnla tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph selskapet Joseph Joseph. Brødrene kombinerte sine respektive erfaringer innen produktdesign og business, for å skape et merke som spesialiserer seg på moderne kjøkkenutstyr og stilige accessoirer til matlaging. Joseph Josephs husholdningsprodukter er teknisk nyskapende og utformet med det moderne kjøkkenet i tankene. Mange av redskapene har dobbelt funksjon eller kan foldes for enkel oppbevaring. Joseph Joseph er et globalt anerkjent selskap på grunn av deres mange prisvinnende design og også deres streben etter 100 % kundetilfredshet. Joseph Joseph kjøkkenutstyr er laget av høy kvalitet, holdbare materialer, og er laget for å vare.

Joseph Joseph - nyskapende, funksjonelt og fargerikt kjøkkenutstyr

Joseph Joseph er blitt en av de raskest voksende selskapene i verden på markedet for husholdningsutstyr, takket være sin unike evne til å matche form og funksjon. Det unike utvalget av Joseph Joseph kjøkkenutstyr er perfekt for kokker på alle ferdighetsnivåer med brukervennlige funksjoner som ergonomiske håndtak, sklisikre håndtak og solide, varmebestandige materialer. Lag mat raskt, effektivt og hygienisk med Joseph Josephs skjærefjøl-sett. Hvert produkt i den innovative skjærefjøl-serien har sine egne unike egenskaper og fordeler. Fjølene fås i forskjellige farger og for lettvinthetens skyld vaskes i oppvaskmaskin. En annen lagringsløsning for det moderne kjøkkenet er Joseph Josephs brødboks som er laget av 100 % mat-trygg melamin og har kvalitetslokk i bøk. Bunnen er solid og enkel å rengjøre, og lokket av bøk er spesielt utviklet for å fungere som et skjærebrett, og dermed spare plass. Med et misunnelsesverdig omdømme for kvalitet og originalitet, gjør dette omfattende utvalget det morsomt og enkelt å forberede måltider. Få perfekt resultat hver gang med dette omfattende utvalg av Joseph Joseph kjøkkenaccessoirer. Se den eksklusive kolleksjonen online nå på Zalando.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no