accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE NORGES FAVORITTMERKER

100 DAGERS ÅPENT KJØP

ALLTID GRATIS FRAKT OG RETUR

Ledige stillinger hos Zalando

Jobb hos Zalando - Europas ledende motevirksomhet på nettet

Zalando hadde sin begynnelse i Berlin i 2008 som en liten startup. Siden den gang har selskapet vokst seg til Europas ledende motefirma på nettet og opererer i dag i 15 land. Vårt hovedkontor ligger i Tysklands hovedstad, Berlin, en av Europas mest spennende storbyer. Med sin brokete fortid, moderate levekostnader og rike kulturliv lokker byen kreative, unge mennesker fra alle verdenshjørner. Dette i kombinasjon med mye IT-kunnskap har ført til et blomstrende startup-miljø.


Vi i Zalando er alltid på jakt etter erfarne så vel som nyutdannede eksperter på flere områder. Vi har stillinger innen innkjøp, markedsføring, IT, design, kundeservice, logistikk og mye mer. Det er også muligheter for internships/praksisplasser om du er ute etter praktisk arbeidserfaring under utdannelsen din. Samtlige internasjonale stillinger finner du i jobbportalen vår.

Ledige stilliger hos Zalando:


• ledige stillinger

Jobb hos Zalando – Europas ledende motefirma på nettet

Zalandos hovedkvarter ligger i en av Europas mest spennende byer – Tysklands hovedstad Berlin. Med sine 3,4 millioner innbyggere kan Berlin by på noe for alle, og tiltrekker folk fra hele verden med sine moderate levekostnader og rike kulturliv. Ta utfordringen med å jobbe i et stimulerende, kreativt og internasjonalt arbeidsmiljø med kontor i hjertet av Berlin. Bli en del av Zalando-teamet, bo i Europas kuleste by og utvikle deg sammen med et firma med enormt potensiale.

Berlin – Byen for alle

Vil du bo i en spennende storby med rik historie og et pulserende restaurant- og uteliv? Viden kjent for sin brokete fortid, urbane frihet og sine kulturelle skatter er det ikke så vanskelig å forstå at Berlin har noe å by på for alle og enhver. Berlin er en internasjonal hovedstad som lokker turister såvel som ungdommer fra alle verdenshjørner.


Berlin har en annen puls enn andre storbyer. Her ligger fokuset mer på kreativitet, og kanskje det er nettopp kombinasjonen av dette og all IT-kunnskapen som har ført til et blomstrende startup-miljø i Berlin.


Les mer om å bo og jobbe i Berlin.

Bli kjent med Zalando og Berlin:

Job hos Zalando – Ve ses i Berlin!

Zalando i Norden

Hos Zalando har vi medarbeidere fra Danmark, Finland, Norge og Sverige, som sammen utgjør det nordiske teamet. Som naboland samarbeider vi tett, på lokale og internasjonale prosjekter. Som region streber vi etter å lage innovative, moteriktige og relevante prosjekter som er tilpasset det norsiske markedet. VI ønsker å gi våre kunder den beste hsoppingopplevelsen ved å tilby de mest populære merkene i norden.