Katalog

2 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ta de rette valgene med Jim Rickey

Sko er noe som betyr mye for mange av oss, og det er ikke til å komme unna at fottøyet er noe av det første vi ofte legger merke til, både på andre og på oss selv. Å finne de rette skoene i en moderne verden kan være vanskelig, men Jim Rickey er her for å hjelpe med å lede deg på rett vei.

I over 15 år har dette merket holdt en ledestjerne for internasjonale skodesignere, og det er ikke uten grunn at mange ser denne veien når nye trender er på vei og skomoten endrer seg. I dag er det mye å ta hensyn til utover bare personlig stil, og med et globalt fokus på bærekraft og miljø, har Jim Rickey satt tonen for det som fremtiden måtte bringe.

Sverige er et ledende land innen internasjonal design, og selv om sko kanskje ikke er det første man tenker på i svensk design, er det lett å se hvordan dette merket har blitt en favoritt langt utenfor de skandinaviske og nordiske grensene. Med gjennomtenkte linjer, bærekraft i materialer og produksjon og ikke minst design som imponerer, har Jim Rickey det meste på stell.

Funksjon, detaljer og stil i ett

Hos Jim Rickey er samhandling et nøkkelord, og ingen deler av kreasjonene herfra tar prioritet over det andre. Alle deler av gode sko med eksepsjonell stilsikkerhet må samhandle helt ned i de minste detaljene, og da trengs det ekspertise.

I de nye kolleksjonene finner du noe for de fleste anledninger, enten du er en dreven sneakerhead allerede, eller bare har tatt de første stegene inn i en fascinasjon med sko. Dette er brukervennlige, slitesterke mote-statements av ekte og robuste materialer, enten du vil ha flats eller boots, joggesko eller støvletter. Hva med å ta en ekstra titt på de veganske alternativene?

Med nøytrale og klassiske farger og fasonger er det ikke mye som kan trå feil. Det vil si at hos Jim Rickey er stegene stødige.

Moderne idéer i klassiske uttrykk

Mote er mer enn bare catwalk og røde løpere. Det handler om hverdagen, det handler om komfort, og det handler om ditt eget uttrykk. Med sko fra Jim Rickey har du lagt grunnlaget for antrekk og ensembler der du kan gjøre som du føler for, og et godt grunnlag, et godt fotfeste om du vil, er det beste du kan bygge på.

Vis frem rene linjer og veganske alternativer, eller se nærmere på røffe og tøffe støvletter og støvler som håndterer alt det både urbane jungler og ulendt terreng har å by på. Kolleksjonene er alltid i endring, så du finner stadig nye kreasjoner til å legge grunnsteinen i stilen.

Hos Zalando finner du de nyeste kolleksjonene fra Jim Rickey, og det betyr at du kan velge deg nye favoritter når som helst, fra hvor som helst. Svensk design og øye for detaljer er noe vi er godt kjent med, og nå får du det til føttene også. Med miljøbevisste materialer og produksjon blir det hele desto bedre.