Katalog

4 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jette er et selskap som satte fart i slutten av 1990-årene. Jettes berømte far Wolfgang hadde vært involvert i moteindustriene i årevis, men Jette etablerte raskt sitt egne selskap og ble en av tysklands toppdesignere. Hennes kolleksjon blir et autentisk og kreativt uttrykk og fremhever kvinnelig skjønnhet med sine produkter. De flotte utvalget av dametilbehør fra Jette Joop er nå tilgjengelig her på Zalando. Utvalget inneholder en spennende variasjon av tilbehør som vil hjelpe deg med å kle opp og heve ethvert antrekk. Jette Joops kolleksjon kjennetegnes av en kombinasjon av et unikt og uvanlig design med estetiske linjer som er lett å ville gå med. Hennes veskekolleksjon er kanskje mest kjent, med et delikat utseende og uimotståelige detaljer. Disse veskene er virkelig beundringsverdige. Dette er et merke som virkelig oser av moderne samtidsmote. Merket har en stor internasjonal tilhengerskare – og det er lett å forstå hvorfor. Oppdag de stilige og feminine motekreasjonene fra Jette Joop du også!

Jette Joop – et merke for kvinnelige moteelskere!

Jette Joops stilfulle design tiltrekker seg oppmerksomhet, uansett hvilket moteområde hun begir seg inn i. Jette Joops damesko er en viktig del av hennes kolleksjoner, der en også tydelig ser hennes karakteristiske design. Skokolleksjonen inneholder alt fra sandaler, ankelboots og støvletter – alt en skoentuisiast kan ønske seg. I Zalandos utvalg av tilbehør og sko fra Jette Joop kan du finne noe som passer til de fleste fomål og situasjoner i hverdagen. Variasjonen i utvalget av Jette Joop-produkter vil tilfredsstille den mest kresne kvinne som jakter på noe nytt og moteriktig til sin garderobe. Skoene, veskene og tilbehøret fra Jette Joop passer for motebevisste kvinner i alle aldre. Finn ditt favorittprodukt fra Jette Joop i Zalandos nettbutikk i dag. Din nye moteinvestering vil du ha i posten før du aner det!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Pene Loafers

Samsøe & Samsøe

Parkas

Converse