Katalog fra Jessica Simpson

Filter (1)

1 produkter

Lekre og feminine sko fra Jessica Simpson 

Vi elsker blandingen av det feminine og det tøffe i skokolleksjonen fra Jessica Simpson. Den amerikanske skuespilleren, artisten og moteskaperen står bak sko spesielt utviklet for den moderne kvinnen.

En kolleksjon for dagens kvinner

Skoene i denne kolleksjonen henvender seg til den moderne kvinnen, med sin fasjonable, uredde og feminine stil. Her finner du sko som både er tidsriktige – og tidløse – på samme tid. En bragd i seg selv, spør du oss! 

Kolleksjonen gjenspeiler det som er Jessica Simpsons varemerke – at en sofistikert og tidløs stil skal være både rimelig og komfortabel. Kolleksjonen er som Jessica selv, klassisk, inspirerende og sexy, men også søt, flørtende og leken. Det er retro til tider, men samtidig trendy!

Sko som løfter frem antrekket ditt

I dette lekre utvalget finnes sko for enhver anledning. Kanskje skal du på ferie til varmere strøk og trenger noen glamorøse, men samtidig behagelige flip flops? Her finner du også mange lekre sandaler med høye hæler, perfekt for både byliv og natteliv. Eller kanskje du skal ut en tur i storbyens gater og ser etter de perfekte støvlettene?

Kolleksjonen bugner av elegante ankelstøvletter i både semsket skinn, glitter og paljetter, og med ulike sexy prints. Den klassiske glamouren alle støvlettene i denne kolleksjonen bærer preg av, gjør at de løfter ethvert antrekk til nye høyder, enten det er et jobbantrekk eller fritidsklær.

Styrken til kolleksjonen synes vi er at du kan kombinere flere av skomodellene til bruk på jobb, skole, bytur eller ferietur, overalt hvor du er komfortabel med å vise frem ditt feminine og moderne uttrykk. Uansett anledning, så blir dagen mer glamorøs i sko fra Jessica Simpson. 

En helt egen følelse av femininitet, finn din indre diva!

Kjennetegnet av de høye hælene, gir skoene fra Jessicas kolleksjon en helt egen følelse av femininitet. Sammen med det lekre designet, fremhever de absolutt den moderne kvinnen. Vi synes de er moderne og elegante, de føles tidsriktige samtidig som dette er sko som du kan ha i garderoben din for alltid. Det vil alltid være et antrekk som matcher disse skoene.

Jessica tilfører noe veldig unikt til den feminine garderoben – sko som får deg til å føle deg enda mer feminin! Og det i et så tidløst og elegant, men samtidig lekent design, at vi er sikker på at du vil finne din indre diva her.