Jeansskjørt er et stilig alternativ til vanlige bomullsskjørt. Du kan med fordel bytte ut dongerishortsen med et stilig jeansskjørt på de varme dagene. Noe av det flotte med et jeansskjørt er allsidigheten. Det kan brukes sammen med både enkle topper og kortermede t-skjorter så vel som sammen med en stilig bluse og jakke. Jeansskjørtet er laget i et robust materiale; denim. Det er rett og slett bygget for å tåle litt. Du kan leke med barna, sykle på jobb, sette deg på svaberget. Jeansskjørtet skal du kunne leve og bevege deg i! I nettbutikken Zalando.no shopper du akkurat nå dongeriskjørt på tilbud, vi har mini skjørt og knelange skjørt i flotte farger på online salg. Til en røff stil passer det veldig godt med cowboyboots og skinnjakke til jeansskjørtet. Eller hva med den søte looken; ballerinasko, blondebluse og sløyfe i håret. Med et stilig jeansskjørt er mulighetene uendelig, det passer sammen med de fleste stiler.

Jeansskjørt til alle stiler - på salg!

På Zalando.no finner du et stort utvalg av jeansskjørt i forskjellige modeller og farger. Et jeansskjørt i en lys pastellfarge er kjempe lekkert sammen med solbrune ben. Hvorfor ikke gjøre stilen komplett med jeansskjørt og dongerijakke? Putt en topp med en stilig kontrastfarge inni jakken og lag din helt unike stil. Veskene som passer til shopper du her, enten du trenger en stor shoppingbag eller det være seg en søt håndveske. Sleng beina på bordet, PC’n i fanget, og bla deg gjennom vår store online katalog. Oppdag alle våre skatter på tilbud!

Ingen skjulte kostnader.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no

Sjekk ut

Salg på Cowboyboots

Knestrømper

Sandaler

Shoppingbager Dame