Katalog

Populære filter

Er du på jakt etter et merke som leverer flotte antrekk både til hverdags og fest? Da er trolig J.CREW merket for deg. Hos Zalando finner du en rekke fine plagg fra det amerikanske merket, enten du vil pynte deg eller holde stilen enkel.

Klassisk trendy med J.CREW

Amerikanske J.CREW har en lang historie når det gjelder å designe enkle og klassiske plagg med godt snitt som passer i enhver garderobe. Tradisjonelle gensere i deilig kashmir over en hvit klassisk skjorte til et skjørt, en bukse eller jeans. Alle J.CREWs plagg kan mixes og matches sammen for å lage en rekke ulike antrekk. Den amerikanske merkevaren henter materialer fra hele verden, som for eksempel irsk lin og italiensk ull. Hvert plagg og produkt settes sammen i designstudioet i New York.

Alt du behøver til antrekket hos Zalando

I nettbutikken til Zalando finner du masse plagg fra J.CREW kolleksjonen for både dame og herre. Ensfargede t-skjorter og ullgensere i alle farger, skjørt, skjerf, jakker og bukser. Lekre vesker i både store og små størrelser. Vil du pynte deg litt ekstra kan du velge skjørt med blondekanter, og fargerike smykker, armbånd og øredobber. Herrekolleksjonen byr også på kashmirgensere, t-skjorter, shorts, sko, belter og treningsbukser, hoodies, caps og weekendvesker. Alt du behøver for en casual trendy stil på jobb eller hjemme.

Andre har også kjøpt