Den italienske skoprodusenten Janet Sport er en del av motegruppen A & G Calzaturificio S.p.a. som ble opprettet i 1967 og som eier noen av verdens mest populære skomerker, inkludert det stilige Janet & Janet. Søstermerket Janet Sport ble dannet i 1998 for å utvide selskapets produktutvalg til å omfatte sko og tilbehør for casual- og sportsmarkedet. Kolleksjonen av damesko fra dette flotte italienske merket er perfekt for kvinner verden over som elsker å se stilige og attraktive ut, men med en uformell stil. Porteføljen av produkter fra Janet Sport har imidlertid utviklet seg til en egen merkevare, som ikke bare fokuserer på sportsinspirert design men også inkluderer en rekke edgy og urbane sko. Utvalget av Janet Sports sko og tilbehør er laget for unge, trendy kvinner som elsker å se moteriktige ut.

Janet Sport – stilfulle sko og tilbehør for den moderne kvinnen.

Den innovative og nysgjerrige bedriftskulturen til Janet Sport betyr at hver kolleksjon er ny og frisk og i tråd med de seneste trender. Samlingen inneholder edgy og feminine damesandaler, som er perfekte for å tilføre et snev av urban glamour til antrekket ditt. Hvis du leter etter damesko som er både elegante blikkfang og av høy kvalitet, skal du ikke lete lenger enn til det italienske merket Janet Sport. Dette fantastiske merket er nå tilgjengelig hos Zalando! Når du kjøper ditt favorittmerke fra oss, garanterer vi levering i løpet av noen få virkedager.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Sneakers

Damebukser

Filippa K