Katalog

Populære filter
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trolig er du kjent med benevnelsen Skinny Jeans. Det var nettopp en mørkvasket, trang jeansmodell som satte J Brand på motekartet. Denne denim modellen er blitt utrolig populær de siste årene, og har lenge vært en bestselger. J Brand utvikler seg stadig videre, og sørger for at du skal få de mest komfortable denimbuksene.

Perfekte myke jeans fra J Brand

Det California-baserte jeansmerket så dagens lys i 2004, da visjonen om å skape en jeans med perfekt passform som følger kroppens kurver ble en realitet. Selskapet introduserte en trang jeans modell, skinny jeans, og suksessen lot ikke vente på seg. De senere årene har vi sett en rekke designere la seg inspirere og inkludere skinny jeans i sine kolleksjoner. J Brand fortsetter å utvikle seg, og nå har en rekke nye jeansmodeller kommet til, i tillegg til en egen herrekolleksjon.

Komfortable plagg til basisgarderoben

Hos Zalando er vi stolte av å kunne presentere et stort utvalg av J Brand jeans til både dame og herre. I tillegg til den ikoniske trange jeansmodellen, finner du nå en rekke andre modeller. Fellesnevneren er myke materialer og suveren passform. I tillegg til jeans byr J Brand på denim shorts og kjoler, flared jeans, boot cut, boyfriend jeans, chinos, cargo pants og dongerijakker. Med jeans i garderoben har du alltid et godt utgangspunkt for å sette sammen det ultimate antrekket for både hverdag, jobb, fest og fritid.

Andre har også kjøpt