Katalog fra Ipanema

 • Størrelse
 • Merke
 • Pris
 • Farge
 • Hælform
 • Overmateriale
 • Lukking
  43 produkter
  |Sorter etter:
  Side 1 av 1

  Få 10% på din neste bestilling?*

  Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

  Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.

  Bare navnet i seg selv henter frem tanker og assosiasjoner om sol og sommer, og det er ikke rart. Ipanema er et brasiliansk merke, som har fokusert på sko, sandaler og fottøy for damer siden slutten av 70-tallet, og har fått både ros og utmerkelser for design, kvalitet og følelse.

  Ipanema gir føttene sommeren de fortjener

  Sommersko kan være vanskelig å velge her oppe i nord - det er liksom aldri nok tid til å bruke dem, nyte dem og ikke minst vise dem frem. Ipanema har likevel laget kolleksjoner som har falt i smak hos stilsikre norske damer i mange tiår allerede, og det har de tydeligvis ikke tenkt å gi seg med, med det første. De er basert i Brasil, og har forståelig nok latt seg inspirere av det Sør-amerikanske klimaet -den følelsen du får når solen stryker deg over huden og føttene, og vinden hvisker gjennom palmetrærne. Miljø og bærekraft har også blitt et meget viktig tema for dette merket, og de støtter blant annet mange store miljøprosjekter i hjemlandet sitt. Dette er stor skomote, med god samvittighet.

  Finn sommerens heteste sko, med den kuleste stilen

  Man kan rett og slett ikke få for mange sko. Det er vi på Zalando i alle fall ganske sikre på, og når det kommer til Ipanema, er det ikke noe å lure på. Ipanema er et erfarent merke som er godt etablert blant de som virkelig setter pris på skomote og trender, og skal du til et varmt sted, eller du vil ha noe eksotisk som setter prikken over i-en i sommerantrekket, er Ipanema stedet å være. Du finner dem selvsagt i en av Norges største butikker for alt som har med stil å gjøre, så sjekk ut Ipanema her hos oss i dag, du også.

  Andre har også kjøpt

  Pene Loafers

  Samsøe & Samsøe

  Parkas

  Converse