Katalog

Populære filter
20 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Med Inov-8 starter joggeturen

Inov-8 er en ledende produsent av joggesko for kvinner og menn. Selskapet ble grunnlagt i Storbritannia i 2003, og spesialiserer seg på produksjon av sko for mark og fjell. Om du skal forberede deg til en konkurranse, så har Inov-8 skoene for deg.

Inov-8 har introdusert grafén-teknologi og andre fantastisk materialer i utformingen av skoene sine. Grafén er 200 ganger sterkere enn stål, og grafén-blandingen har tatt selskapet til et nytt nivå innen sportssko.

Deres formål er å selebrere motet og æren til idrettsutøvere. Skoene gir deg frihet til å utforske alle typer terreng, da produktene er lette, minimalistiske og funksjonelle. Merkets kolleksjon omfatter alt fra tursko og gåstøvler til joggesko for alle type flater.

Finn rette joggesko hos Zalando

Det finnes spesifikke modeller for enhver type terreng. For jogging i myke, våte og gjørmete landskap med glatte hindringer, har Inov-8 lette, superfleksible sko med aggressive yttersåler som hjelper deg fram.

For terrengløp passer sko med økt beskyttelse under føttene og rundt tærne, samt ekstra komfort og demping. Du kan konkurrere og trosse grensene med disse joggeskoene som er laget i lett design. De beholder tilbakeslag og komfort som hjelper deg å øke farten.

For innetrening vil du kanskje ha et lett og lavt design, for å sikre at skoen beveger seg fritt med foten i bevegelse. Her kan du finne den perfekte joggeskomodellen for funksjonelle bevegelser, fra barfotgange eller løping til yoga.

Inov-8 tilpasser seg

Inov-8 bruker en skala for fottilpasning som gjør det lettere å finne den perfekte skoen. Alle sko er designet med en spesiell teknologi som låser ned midtfoten i et stabilt hold. Skoformen er delt opp i grader fra 1-5. Grad 1 er den smaleste tåformen og grad 5 den bredeste. Jo lavere tallet på skalaen er, desto smalere er passformen, noe som sikrer minimal indre bevegelse av foten når du løper fort i teknisk terreng. Sko med høyere tall på skalaen vil passe idrettsutøvere med bredere fot og de som ønsker den ekstra komforten i framtåen. Denne lar tærne spre seg slik at du får bedre stabilitet når du løfter tunge vekter eller er på lange løpeturer, der tærne kan hovne opp.

Joggeskoenes holdbarhet er sentral, og Inov-8 vil skape produkter som varer. Med grafén-blanding i sålene er skoene tøffere og mer holdbare enn andre sko med myke gummisåler. Grafén er det tynneste og sterkeste materialet som noensinne er laget. De bruker resirkulert gummi og garn der det er mulig.

Alt fottøy er vegansk. Mengden papp i skoeskene er redusert, og alle esker er resirkulerte og trykket i vegetabilsk blekk. De reduserer materialer i merkelapper og fester dem i naturlig snor i stedet for med plast. Organisk bioteknologi har blitt introdusert i produksjonen for å øke hastigheten på den biologiske nedbrytningen, dersom noe skulle havne på søppelfyllingen.