Populære filter
18 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Glade kvinneføtter i Hysteria fra Happy Socks

Enten du liker dem usynlige eller med kanten så vidt over skokanten, enten med en vanlig lengde eller som en halv knestrømpe, eller du rett og slett foretrekker strømpebukser, så har Hysteria en glad variant som passer til deg. Den svenske giganten Happy Socks er ute med en ny, spennende kolleksjon som akkurat som de tidligere kolleksjonene er ment for å farge verden din glad. Nå vil de farge kvinners verden glad slik bare Hysteria kan. Se etter et favorittpar du også. Gråværsdager blir nemlig aldri det samme igjen etter det.

Forskjell på venstre og høyre

En av de morsomme idéene som de to svenskene bak Happy Socks kom på, er at det faktisk er forskjell på venstre og høyre fot. Eller egentlig at det er forskjell på en pakke med ett par og en pakke med to par. En pakke med to par har to par med to forskjellige mønstre eller farger som du kan leke deg med. Kanskje blir du inspirert av dagene der vi tar på oss sokker med forskjellig farge på forskjellig fot, eller kanskje kjenner du noen som trenger hjelp til å skille mellom venstre og høyre. Mulighetene er mange, men med Hysteria sokker på føttene blir du bare glad. Spre glede og farge i hverdagen din. Og, for å forvirre, kan du jo bytte på hvilken sokk som er venstre og hvilken som er høyre, ikke sant? Lek med den nye kolleksjonen. Bomullen i sokkene vil sørge for at føttene dine har det behagelig mykt gjennom hele leken.

Klassiske, rene farger og linjer

Noen av parene er i behagelig viskose og i enkle, rene farger og linjer. Dette er mer klassiske varianter og de er enkle å kombinere med resten av garderoben din. Den finstrikkede tekstilen sørger for en myk overflate som ligger behagelig mot huden. Så behagelig at du glemmer føttene dine når du haster gjennom dagen som aldri blir skikkelig grå igjen. Enten du velger et par av viskose eller bomull vil føttene dine kjenne den myke effekten. Hysteria har også gjennomsiktige sokker av polyamid. De passer perfekt til varme dager og gjerne i åpne sko der du viser hele eller deler av foten. En lekker detalj som kan fullføre et pent antrekk eller pynte opp når du er på jobben. Hysteria-kolleksjonen er til kvinner og alle modellene er utstyrt med forskjellige jentenavn som skiller de forskjellige sokkene fra hverandre, akkurat som alle mønstrene, fargene og tekstilene. Glatte eller ribbestrikket med mønstret eller ensfargede sokker, med eller uten lengde. Kolleksjonen er fylt opp av små godbiter som kan farge gråværsdagen din glad og sitte komfortabelt på foten hele dagen og i tillegg med de mer feminine, gjennomsiktige svarte som gir det lille ekstra til åpne sko. Hvis du har lyst til å farge dagen til og glede en venninne eller en slektning, så har Hysteria like fine gaveesker som Happy Socks. Det er en perfekt gave – enten det er til deg selv eller venninnen din.