Katalog

Populære filter
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

La Hype bety noe for deg

Du har sikkert hørt ordet, men har du hørt om merket? Hype har sin egen betydning for mange av oss, men det som er gjennomgående, er at det er noe vi kan bli begeistret for. Selskapet startet opp i 2011 som en liten deltagelse i en designkonkurranse, og det som fulgte var en snøball på vei nedover en fjellside. Med alle de moderne hjelpemidlene i full gang tok det bare noen måneder før merket var et av de største i Storbritannia, og det har ikke avtatt siden.

Storbritannia og England har lang historie med trendsettende miljøer, merker, stiler og innflytelse, og noen av verdens største motevisninger finner man i London, for eksempel. Hype er ikke akkurat et merke som har siktet seg inn på «haute couture», men har nettopp det som unge og trendbevisste leter etter til streetwear og casual chic.

Fra hovedkvarteret i Midlands lager merkevaren iøyenfallende kreasjoner til alle, fra store til små. Vesker, jakker, ryggsekker, badetøy, capser, luer, gensere og hoodies. Det fargerike og mønstrede uttrykket som var opphavet til merket er fortsatt gjennomgående, med en palett som passer til de aller fleste.

Magien ligger i tilbehøret

Ofte, i alle fall. Og det er nesten ikke grenser for hva man kan bruke som tilbehør til den daglige stilen. Hype kan nettopp den kunsten. Selv på grå dager trenger man litt farger – om ikke spesielt på nettopp de grå dagene, og da er det ikke langt til de blomstrende mønstrene og skarpe fargene som fanget blikk for ti år siden og som fortsetter å snu hoder helt frem til i dag.

Hype høres kanskje ut som et merke som er nettopp det – hype. Men her finner du trendsettende og moteriktige kreasjoner som ikke kunne kommet fra noe annet sted. Zalando har det som trengs fra et merke som ikke legger fingrene imellom, og som ikke tenker spesielt mye på hva andre synes – akkurat som vi alle burde sikte oss litt mer inn på.

Ta med fargerik varme til både hverdager og de litt mer spesielle dagene. Enten skoledagene akkurat begynner eller er på hell, det er ny jobb eller hjemmekontor som gjelder, er farger og varme aldri feil.

En ny palett til alle slags dager

Av og til kan stilen føles litt slitt og kjedelig. Det er helt naturlig. Og det er til akkurat de øyeblikkene at man har et merke som dette. Her er det tydelig stil, sterke farger, oppdatert følelse og et trendy, moderne uttrykk som gjelder. Med kvalitet som gjør at kreasjonene holder gjennom sesonger med hyppig bruk, trenger du ikke bekymre deg for at ensemblet ditt blir kjedelig på noe som helst tidspunkt.

Finn den nye stilen din med Hype hos Zalando, eller oppdater den du allerede har dyrket frem. Enten du er liten eller stor, herre eller dame, har dette merket det du trenger for å sette litt ekstra liv på ting.

Shorts til sommerdagene, badetøy til stranden, ryggsekk til skoledagene og farger til lange kvelder ute eller inne. Bli med på hypen, med Hype hos Zalando.