Det er bare å nyte det forfriskende utvalget av sporty klær og sandaler fra Hurley, et merke som appellerer til surfere, kjendiser og hverdagshelter. Merket ble opprinnelig startet da Bob Hurley begynte å produsere sine egne surfebrett, og den lekne surfestilen skinner gjennom hele det spenstige produktutvalget. Friske farger og freshe mønstre er nøkkelord for kvalitetsklærne fra Hurley.

Hurley - fra sporty strandliv til urban livsstil

Klærne og sandalene fra Hurley passer like godt til deilige dager på stranden, som til en varm, urban sommer. De unike og spreke klærne kommer garantert til å løfte humøret og gi deg en umiddelbar følelse av sommer. Dessuten får du mer nøytrale shorts i tillegg til fargeglade varianter, og du kan style dem til de fleste anledninger. Kombinerer du med en enkel, ensfarget poloskjorte for eksempel, kan du tone ned de livligste shortsene og ta med deg en dose surfestil inn i hverdagen din.

Hurley passer for både vann og land

De behagelige flip-flopsene med lekkert design og barfotfølelse passer ikke bare for stranden, de er også behagelige for foten på varme sommerdager i hagen eller parken. De ergonomiske sandalene sørger for full bevegelsesfrihet, noe som er essensielt for aktive dager både i vann og på land. Sålen gir deg maksimal komfort ved å imitere fotens form og bevegelse, og slitesterke materialer sørger for at du får en sko som varer lenge. Hurley sine produkter kombinerer dermed unikt design med høy funksjonalitet.

Andre har også kjøpt