Populære filter
20 produkter

Ekte norsk kultur med House of Hygge

House of Hygge ble etablert av venner og skientusiaster i 2004. De har siden utviklet klær med utgangspunkt i kvalitetsull som er mykt og ikke klør. Klær som er perfekte til ski, hyttetur og selvfølgelig til hygge. Bedriften har tross alt sine røtter i det norske ski-eldoradoet, Hemsedal. Kolleksjonene er bygget på tanken om at du skal ha en pause fra hverdagen og kose deg mest mulig.

Det hele startet med heklede luer, noe gründerens mor gledet venner og bekjente med, og som resulterte i et bredt utvalg luer til venner og bekjente, og som etterhvert bare vokste i popularitet. Det som er så fint med merket er at det fremdeles er håndlagde plagg å finne i utvalget.

Er det noe du sikkert setter pris på, så er det å ha et godt ullplagg som ikke stikker og klør. Bærebjelken for House of Hygge er deres ullkolleksjon som byr på kløfri kvalitet for sensitiv hud.

Utmerket funksjonalitet og unik komfort med klær fra House of Hygge

Det fine med produktene fra House of Hygge er at de fokuserer på å kunne tilby funksjonelle klær. Dette er en stor fordel når du skal på telttur eller bare ut i vekslende vær som det jo er mye av her i Norden. De skiftende værforholdene setter sitt preg på vår natur og den aktive livstilen her i landet, og det forstår House of Hygge.

Stilen som preger House of Hygge kan assosieres med typisk norsk fjelltur kombinert med litt hipster-karakter. Det spørs hvordan du kombinerer plaggene eller hva du bruker dem til.

Fordelen med merinoull i plaggene er at de har flere tekniske fordeler, som å kunne transportere fukt, slik at du unngår å fryse når det er vått. Dessuten kan den justere varme og kulde med de teknologiske egenskapene i materialene. Merinoull passer hele året, selv til bruk i sommervarmen fordi det puster og regulerer temperatur. I tillegg har plaggene en såkalt odørkontroll, som sørger for en naturlig resistens mot vekst av de mikroorganismene som kan gi vond lukt.

En bærekraftig hverdag

Ullmaterialet fra denne produsenten er naturlig og resirkulerbart materiale av høy kvalitet. Dette er dermed noe av det mest bærekraftige materialet på markedet. Andre bærekraftige materialer er resirkulert polyester og økologisk bomull, som er særdeles behagelige å ha på seg.

Kvaliteten på plaggene er designet for å kunne brukes over tid, noe som kalles for "slow fashion". Dette er for å forhindre bruk og kast av klær, ved å bruke dem lengst mulig.