Katalog

Populære filter
65 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Homers: håndlagd design av høy kvalitet

Homers er et merke som spesialiserer seg på design og produksjon av fottøy. De ble født i 1969, har overlevd tidens gang og tilpasset seg enhver tidsalder. Dette er en familiebedrift som har sin opprinnelse på øya Menorca, og de har en av de mest varierte kolleksjonene på markedet. Hos Zalando har vi valgt ut de rene gullstykkene for både han og henne.

En av hovedkarakteristikkene til Homers er at produktene er håndlagde. Merket sysselsetter flere titalls personer på øya Menorca for å designe og produsere sko og støvler. Slik hjelper du lokal fremtid når du velger Homers sko.

Homers-sko – et hav av muligheter for alle anledninger

Den varierte kolleksjonen til dette merket inkluderer sko for alle tider. Du har til din disposisjon high-top boots, ideelle for middagen ute og også for kontoret, eller tøfler som du kan kombinere med jeans og en skjorte for å slappe av i stil hjemme eller på ferien.

Homers har også sandaler som kan brukes på stranden, i tillegg til andre typer sandaler som, kombinert med en kjole eller den rette shortsen, er perfekte når du skal ut på fest og vil være komfortabel og velstelt. Det er om å gjøre for oss hos Zalando å tilby deg mulighetene til å utfordre og å utvide din mote, og med Homers sine sko og sandaler finner du fort frem til det rette produktet for dine behov og ditt garderobeskap.

Kvalitetsmaterialer og -design fra Menorca

Homers velger skinn, stoff eller syntetiske materialer for å tilpasse seg smaken til enhver, og gjerne er materialene hentet inn fra positive bedrifter med tanke på fremtiden. Når det kommer til skodesign er det mange alternativer. Du kan velge støvler med blokk- eller kilehæl. Firmaet lager også flate og lave sko, med plattform foran eller med stiletthæl.

Høyden på hælen kan variere fra tre til ti centimeter. Tåboksen til Homers sko kan være åpen, spiss, firkantet eller rund. Det finnes støvler som egner seg for vinteren og andre som passer for tider med mild kulde, perfekte for høsten. Slik passer fottøyet til enhver – og til enhver sesong.

Det meste av merkets design er i ensfargede toner og stort sett nøytrale farger som svart, brunt eller marineblått, men de velger også varianter med dyreskinnmønster i noen av kreasjonene, og også beige og rosa toner for fritidssko. Alt i alt får du kombinasjonsmulighetene du trenger for å sette sammen fottøy for alle dager og behov.