Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Sportstype
Pris
Rabatt
Overmateriale
26 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Skru opp varmen med HIIT

Hvis du liker å holde deg aktiv, vet du hva HIIT står for. Det er High Intensity Interval Training, og skal du skru opp nivået til det, trenger du plagg som holder følge. HIIT lager treningstøy som takler det du måtte finne på å legge opp til i økten.

Det er heller ikke til å stikke under stol at vi kanskje liker å vise oss litt frem på trening, og resultatene vi oppnår når de virkelig begynner å vise seg. HIIT har laget kolleksjoner som ikke gjemmer seg unna, men som har formsydde snitt og kroppsnære materialer som både hjelper til med å flytte unna fuktighet og som sitter flatterende på kroppen gjennom øvelsene.

Med kolleksjoner for både dame og herre finner du alt du trenger til rundene på senteret, i parken, med løping eller vekter. Eller, selvsagt, til HIIT. Det er en treningsform som mange har latt seg friste av og har falt for, ikke minst fordi du finner fordeler for alle deler av kroppen.

Treningsplagg for både kropp og hode

Trening er ikke noe vi gjør bare for kroppen. Det roer hodet og sjelen også, og for at vi virkelig skal komme oss i «sonen», trenger vi plagg som klarer seg selv, uten at vi trenger å tenke på dem. Hos HIIT finner du tights og t-skjorter, shorts og BH-er, tanktopper og fleece-gensere som hjelper deg frem, uten å holde deg igjen.

Hold på dekningen gjennom øvelsene over hodet, gjennom yogatimer eller sykkeltrening, eller gjennom intense HIIT-økter på matter, med vekter eller strikker og bånd. Heldraktene er perfekte for de som liker det ekstra raskt og ordnet, og tightsene og leggingsene kan du ha på deg utenfor treningen også.

Plagg og tilbehør fra et merke som ikke er redd for å vise seg frem. Akkurat som deg.

Nye, intense kolleksjoner

HIIT er ikke noe å kimse av, enten det er merket eller treningsformen. Designerne her jobber for deg, for treningen din og for plagg som viser frem hva sunnhet og trening kan få til. Ikke alle treningsdager er like, så hva med å ha valgmulighetene klare? Velg deg ut shorts og tights eller jakker og t-skjorter, eller blant alle de andre plaggene som er like glade i å vise seg frem som det du er.

Hos Zalando har vi de nye kolleksjonene fra HIIT. Det skal være enkelt å finne din egen stil og de nyeste trendene, og den beste kombinasjonen av begge deler. Derfor kan du velge mellom alt fra ytterplagg til det aller innerste, med et merke som presser grensene mellom trening, mote og funksjon. Tydelig branding og dristige linjer går hånd i hånd med tekniske materialer og elastikk med støtte akkurat der du både forventer og trenger det.

Høye krav til stil, funksjon og mote er spesialiteten vår hos Zalando, og dermed finner du kolleksjoner fulle av treningsplagg fra HIIT her hos oss. Her er det enkelt å velge enkeltplaggene du trenger å fornye, eller finne en helt ny treningsgarderobe på bare noe få klikk. Du velger, så tar vi hånd om resten.