Katalog

Populære filter

Helt enkelt stilig og praktisk med Herschel

Det er ikke uten grunn at vi er glade for at brødrene Jamie og Lyndon Cormack grunnla Herschel i 2009. Med base i Vancouver i Canada, leverer de nemlig et designdrevet merke med globalt tilbehør og et tidløst aspekt over seg.

De solide produktene fra Herschel kommer med en varig kvalitet, og en stil du kan bruke ved flere anledninger. Den klassiske stilen holder seg også sesong etter sesong.

Ny, stilig kolleksjon

Populariteten til Herschel trenger ikke å forklares når du ser på de enkle, praktiske løsningene til de forskjellige ryggsekkene. Disse løsningene er like enkle som de er smarte, med detaljer der lommene er plassert akkurat hvor du trenger dem, slik som en ytre til småting og en indre til litt større saker.

De forskjellig modellene passer godt til forskjellige stiler og formål, så enten du skal på biblioteket for å studere, eller om du skal en tur på fjellet, vil disse ryggsekkene gjøre nytten. Velg deg en favoritt i mengden av modeller, former og farger, og få med deg det du trenger dit du skal. Enten du faller for spreke farger eller de mer klassiske, de kledelige lærremmene eller de andre, er det lett å finne seg en praktisk favoritt i denne kolleksjonen.

Vær forberedt

Mye av designet ligger i de smarte ryggsekkene i kolleksjonene fra Herschel. Det er et så praktisk og enkelt design at det bare blir mer og mer populært. I tillegg har de ryggsekker og vesker til ethvert bruk, noe som gjør dem veldig anvendelige. Se bare på de praktiske ryggsekkene, romslige duffelbaggene og de smarte midjeveskene. Alle av den beste kvaliteten, som du mer enn gjerne kan bruke på tur eller reiser fordi de er så slitesterke og solide.

Vi har også falt for Herschel caps og bøttehatter. De har en klassisk stil som beskytter deg mot det blendende sollyset. Med konstruksjon i myk bomull bomull, er de svært så komfortable på også. Her er det flere farger og former å velge mellom.

Luer fra Henschel er selvsagt noe av det kuleste vi vet. Her finner du strikkeluer i en trendy form av polyakryl og polyester, som gjør at de holder formen sin lenger. I tillegg er de myke å ha på også. Se etter din favorittfarge på den lua som passer best til deg, enten den er grovstrikket eller finstrikket, og kle deg opp med en lue fra Henschel du også.