KUN I DAG

Spar opptil 50% + 15% ekstra

Rabattkode*

SUMMERDEAL

Ankelstøvletter

Ikke gå glipp av vårt rike utvalg støvletter for menn — de er attpå til på salg. Hos Zalando har vi både klassiske og moderne støvletter til gode tilbudspriser. Det er ingenting som ser mer henrivende ut enn en mann i stilige støvletter. Støvletter gjør uttrykket umiddelbart mer sofistikert og du kan bruke dem til alle årstider. Enten du skal bruke dem til dressbuksen på en frisk høstdag, eller trenger en type med solid såle og fôring for kjøligere vær, kan du garantert finne støvlettene du leter etter her.

Urbane støvletter til menn

Vi har knallgode tilbud på støvletter til alle sesonger. Menn i alle aldre vil glede seg over de lave prisene på hundrevis av ulike par. Rabattene varierer fra 20 prosent og helt opptil 70 prosent. Her kan du virkelig spare penger og gjøre mange gode kupp. Sortimentet byr på urbane, tøffe, klassiske og robuste varianter. Mange av favorittene har vi samlet her slik at du kan kjøpe støvletter i høy kvalitet, og med litt pleie vil de kunne vare i flere år. Det dukker stadig opp flere støvletter på salg hver uke slik at du kan finne dine neste par når du vil. Salget varer året rundt. Husk at støvletter kan gjøre underverker for antrekket og stilen. Finn unike støvletter på tilbud og gjør garderoben komplett.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no