Filter

Snøresko

366 produkter

Enhver gentleman har et, eller flere, par finsko til rådighet. Vi trenger pene sko til forskjellige anledninger, og heldigvis er ikke herresko med snøring lenger det det en gang var. Dagens sko, fra de ulike motehusene, er spennende og trendy skotøy som kommer i en rekke forskjellige varianter. Før i tiden var det bare kvinnene som kunne være unike og individuelle ved formelle anledninger. I dag får også herrene dresser og herresko, som gjør at de kan kle seg etter egen personlighet og smak. Verdens skoprodusenter har tatt konsekvensen av dette og skaper herresko for alle menn. Å måtte ta på seg penskoene, er noe mange av oss husker tilbake på med gru. Men å ta på seg et par av dagens herresko er en ren fryd!

Herresko kommer i en spennende og stilig variasjon fra alle de store motehusene. Finn dine favoritter her på Zalando.no!

Bugatti, Pier One og Base London - alle lager de trendy kleskolleksjoner, og alle lager de smarte og stilige pensko for menn. Endelig er det blitt en glede å velge seg ut skopar, også for menn, som matcher de ulike dressene vi har. Herresko med snøring leveres for det aller meste i lær og vi kan velge mellom en rekke fargenyanser. Årets design er ofte smal med kappet tupp, men vi finner også mange klassiske modeller i sort lær. En dress er ikke komplett uten et par matchende sko. Velger vi pensko av den dristigere typen, bør vi velge en dress av mer nøytralt snitt. Eller sett fra andre siden; har vi en klassisk mørk dress, vil et par stilige sko gjøre underverker. Her på Zalando.no kan alle menn velge sine herresko fra de beste og hotteste merkevarene!